Καιρός: Η ενημέρωση του Σάκη Αρναούτογλου για την πορεία του τυφώνα Λορέντζο (video)

Καιρός: Η ενημέρωση του Σάκη Αρναούτογλου για την πορεία του τυφώνα Λορέντζο (video)

Νέος τυφώνας έκανε την εμφάνισή του στον Ατλαντικό Ωκεανό, με τον Σάκη Αρναούτογλου να προειδοποιεί και να ενημερώνει για το ασυνήθιστο της πορείας του καθώς κινείται όχι προς τις ΗΠΑ, αλλά προς την Ευρώπη...

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ τονίζει μάλιστα πως είναι πολύ πιθανό να κατορθώσει τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης να χτυπήσει ακόμα και τις Αζόρες, που είναι το δυτικότερο σημείο της Ευρώπης. Διαβάστε αναλυτικά όσα έγραψε ο Σάκης Αρναούτογλου και δείτε το βίντεο με την πορεία του τυφώνα.

«Αν και δεν είναι συνηθισμένο οι τυφώνες στον Ατλαντικό να ακολουθούν μια τέτοια ανατολική τροχιά, ο τυφώνας Lorenzo όχι μόνο δείχνει ότι θα το κάνει αλλά ενδέχεται και να "χτυπήσει" ακόμα και τις Αζόρες (σύμπλεγμα εννέα νήσων της Πορτογαλίας που αποτελούν το δυτικότερο σημείο της Ευρωπαϊκής ηπείρου) κατά τη διάρκεια της νύχτας της ερχόμενης Τρίτης προς τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου με ισχυρές βροχές αλλά και ανέμους οι ριπές των οποίων ίσως ξεπεράσουν και τα 150 χιλιόμετρα την ώρα!!!».