Καιρός: Η έκτακτη ενημέρωση του Σάκη Αρναούτογλου για βροχές και... ίσως χιόνια (video)

Καιρός: Η έκτακτη ενημέρωση του Σάκη Αρναούτογλου για βροχές και... ίσως χιόνια (video)

Παίρνει θέση και... γραπτώς ο Σάκης Αρναούτογλου για την επερχόμενη σημαντική μεταβολή του καιρού. Η προειδοποίηση του έμπειρου προγνώστη καιρού της ΕΡΤ...

Ο Σάκης Αρναούτογλου απάντησε στα πολλά μηνύματα που δέχεται καθημερινά για την επερχόμενη μεταβολή του καιρού και το πότε θα μπει τέλος στην παρατεταμένη καλοκαιρία.

Και όπως τονίζει μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, ο Νοέμβριος αναμένεται να μπει δυναμικά με αξιόλογες βροχές και δεν αποκλείεται τις πρώτες χιονοπτώσεις.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Φίλες και φίλοι και κυρίως αγρότες, πολλά τα ερωτήματά σας όσον αφορά στην εξέλιξη του καιρού και κυρίως για τον μήνα Νοέμβρη οπως είναι λογικό μετά από αυτή την παρατεταμένη φάση καλοκαιρίας!

Παρότι η διχογνωμία των προγνωστικών μοντέλων είναι πολύ μεγάλη και κάθε μέρα δείχνουν διαφορετικές εξελίξεις για τις αρχές Νοεμβρίου, έχω αναφέρει εδώ και πολλές ημέρες αλλά και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των μακροπρόθεσμων εκτιμήσεων για τον μήνα Νοέμβρη, πως υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις για βροχές (και μάλιστα αξιόλογες), σε αρκετές περιοχές της χώρας ικανές να καλύψουν την ανομβρία των τελευταίων ημερών, κατά τη διάρκεια μιας σταδιακής αλλαγής του καιρού αρχής γενομένης μέσα στο πρώτο πενθήμερο του Νοέμβρη σε συνδυασμό και με μια πρόσκαιρη, τουλάχιστον αρχικά, κατάβαση σχετικά ψυχρών αερίων μαζών ικανές να δώσουν ίσως και κάποιες χιονοπτώσεις (θα δούμε σε τι υψόμετρα τις επόμενες ημέρες)

Για ότιδήποτε νεότερο θα υπάρχει ενημέρωση μέσα απο εδώ, τη σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/
και φυσικά μέσα απο τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 τα βράδια από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 21:45!

Mε εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.