Καιρός: Η παρέμβαση του Σάκη Αρναούτογλου για τους κινδυνολόγους του διαδικτύου...

Καιρός: Η παρέμβαση του Σάκη Αρναούτογλου για τους κινδυνολόγους του διαδικτύου...

Την αντίδραση του Σάκη Αρναούτογλου προκάλεσε η καιρική... τρομολαγνία που είναι αλήθεια πως κατά περιόδους κυριαρχεί στο ελληνικό διαδίκτυο.

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ, έσπευσε να ξεκαθαρίσει μέσω της σελίδας του στο Facebook, τις δικές του ξεκάθαρες θέσεις. Σταθερά, άλλωστε, ο Σάκης Αρναούτογλου όχι μόνο αποφεύγει κάθε είδους χρήση «τρομοκρατικών» δεδομένων για την καταγραφή των καιρικών συνθηκών, αλλά σπεύδει έγκαιρα και έγκυρα πάντα να παρουσιάζει τα ακριβή δεδομένα. Και δεν είναι λίγες εκείνες οι περιπτώσεις που χάρη στις δικε΄ςτου ακριβείς εκτιμήσεις έχουν ληφθεί όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, για την αντιμετώπιση των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Σάκης Αρναούτογλου:

Αγαπητοί φίλες και φίλοι ΠΡΟΣΟΧΗ!

Δείξτε σας παρακαλώ προσοχή στις υπερβολές και κινδυνολογίες ορισμένων και κυρίως κάποιων ιστοσελίδων που μιλάνε-γράφουνε για ακραίες καιρικές καταστάσεις με περισσή ευκολία και απερισκεψία δημιουργώντας σύγχυση και φόβο στους πολίτες.

Οι βαρύγδουποι-τρομολαγνικοί τίτλοι προσέλκυσης επισκεπτών τις περισσότερες φορές δεν έχουν καμία σχέση όχι μόνο με την πραγματικότητα αλλά και με το χρόνο εκδήλωσης των φαινομένων γενικότερα!
Ειδικά αν δείτε και την φωτογραφία μου σε κάποια από αυτές τις αναρτήσεις τσεκάρετε την σας παρακαλώ διπλά διαβάζοντας το περιεχόμενο,διασταυρώνοντας το με τον τίτλο!

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.