Καιρός: Σε τροχιά διαδοχικών κακοκαιριών... Δείτε καρέ καρέ την πορεία των βαρομετρικών χαμηλών έως τις 19 Νοέμβρη (videos)

Καιρός: Σε τροχιά διαδοχικών κακοκαιριών... Δείτε καρέ καρέ την πορεία των βαρομετρικών χαμηλών έως τις 19 Νοέμβρη (videos)

Με πολλά... βροχερά κέφια φαίνεται πως είναι διατεθειμένος να συνεχίσει ο Νοέμβριος, αφού η κακοκαιρία που ήδη έχει κάνει την εμφάνισή της στη δυτική Ελλάδα θα επεκταθεί τις επόμενες ώρες, αλλά έπεται και συνέχεια...

Διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά αναμένεται να κάνουν... παρέλαση τα επόμενα 24ωρα και να προκαλούν σημαντικές βροχοπτώσεις σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα.

Οπως θα δείτε στο βίντεο με την κίνηση των βαρομετρικών χαμηλών που ακολουθεί, ο καιρός θα βελτιωθεί πρόσκαιρα μετά τις βροχές της Δευτέρας, αφού νέα κακοκαιρία αναμένεται Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ ακόμη ένα βαρομετρικό θα περάσει πάνω απ' τη χώρα μας το Σαββατοκύριακο. Αίσθηση, πάντως, προκαλεί η τάση που καταγράφει το προγνωστικό μοντέλο για την επόμενη εβδομάδα, με πανελλαδική κακοκαιρία και σημαντικά ύψη βροχής. Καθώς, όμως, είναι ακόμη πολύ νωρίς, απλώς παρατηρήστε τι δείχνει το προγνωστικό μοντέλο για την επόμενη Τρίτη και Τετάρτη...

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις θερμοκρασίες, μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου αναμένεται να επικρατήσουν σχεδόν ανοιξιάτικες, ενώ από εκεί και μετά αναμένεται με τα σημερινά στοιχεία σημαντικη ποτώση. Δείτε στο ακόλουθο βίντεο την κίνηση των αερίων μαζών πάνω από την Ελλάδα μέχρι και τις 19 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.