Καιρός: «Μεγάλη προσοχή -κυρίως- στη δυτική Ελλάδα». Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου (photos)

Καιρός: «Μεγάλη προσοχή -κυρίως- στη δυτική Ελλάδα». Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου (photos)

Στην περιοχή της Ιταλίας οργανώνεται αυτή τη στιγμή το ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό που από την Τρίτη θα αρχίσει να πλήττει περιοχές της Ελλάδας. Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου...

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ συνιστά ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή -κυρίως- σε περιοχές της δυτικής Ελλάδας, καθώς θα δεχτούν μεγάλα ύψη βροχής και ζητά τη λήψη μέτρων από τις αρμόδιες αρχές για να αποφευχθούν δυσάρεστα γεγονότα.

Αναλυτικά όσα γράφει στην πρωινή του ενημέρωση ο Σάκης Αρναούτογλου, μέσω της σελίδας του στο Facebook.

«Για όσους δεν το διάβασαν χθες το βράδυ!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ!
Αναγκαία μια στοιχειώδης επαγρύπνηση και λήψη μέτρων προφύλαξης!
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΒΡΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ!

Συνεχίζεται φίλες και φίλοι το "ατμοσφαιρικό μποτιλιάρισμα" ή αλλιώς το "κόλλημα" του καιρού των τελευταίων ημερών, το οποίο και θα συνεχίσει να δίνει "επικίνδυνα νερά" (στον προγνωστικό χάρτη που ισχύει για την Τρίτη όσο πιο κοντά στο μωβ τόσο πιο έντονα και μεγαλύτερης διάρκειας) κυρίως στη δυτική Ελλάδα, για αρκετές μάλιστα ακόμα ημέρες με πρόσκαιρα μόνο διαλείμματα !

Σημαντική επίσης θα είναι και η ενίσχυση των νοτιάδων κυρίως στα δυτικά οπου θα πνέουν με ιδιαίτερη σφοδρότητα μέσα στην ημέρα ενώ ευνοείται και η μεταφορά αφρικάνικης σκόνης..(χάρτης με τις εντάσεις)

Οπως τόνισα και την προηγουμενη εβδομάδα, προσωπικά θεωρώ αναγκαία μια στοιχειώδη επαγρύπνηση και λήψη μέτρων προφύλαξης από αυτά τα επαναλαμβανόμενα αλλά και έντονα καιρικά φαινόμενα κυρίως στα δυτικά τμήματα της χώρας!

Θα υπάρξουν και νεότερες φυσικά αναρτήσεις προκειμένου να ενημερώνεστε με τρέχουσες πληροφορίες για την καιρική εξέλιξη και από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 αλλά και μέσα από εδώ, τη σελίδα μου στο facebook! https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/

για να μη χάνετε τον...καιρό σας

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και σε όλους

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου

Δείτε στην γκάλερι τους σχετικούς χάρτες του Σάκη Αρναούτογλου:

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.