Καιρός - Αρναούτογλου: «Νέος γύρος βροχοπτώσεων, το ενδιαφέρον στο επόμενο βαρομετρικό...

Καιρός - Αρναούτογλου: «Νέος γύρος βροχοπτώσεων, το ενδιαφέρον στο επόμενο βαρομετρικό...

Σε τροχιά νέων βροχοπτώσεων μπαίνει η Ελλάδα από σήμερα, αρχικά απ' τα δυτικά και με επέκταση στην υπόλοιπη χώρα με τον Σάκη Αρναούτογλου να εστιάζει το ενδιαφέρον του στην οργάνωση βαρομετρικού χαμηλού, ικανού να προκαλέσει γενικευμένη κακοκαιρία στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ έγραψε σχετικά:

Μεγάλο το καιρικό - προγνωστικό ενδιαφέρον τις επόμενες ημέρες και κυρίως για τις 25-26 του μηνός!

Νέος γύρος βροχοπτώσεων κατά τόπους και κατά διαστήματα ισχυρών (πρώτα στα δυτικά κεντρικά και βόρεια και στη συνέχεια με μετατόπιση στην υπόλοιπη χώρα) ξεκινά από αύριο Τρίτη !

Το ενδιαφέρον όμως εστιάζεται στο βαρομετρικό χαμηλό που αναμένεται σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία να επηρεάσει κατά πάσα πιθανότητα τη χώρα μας τις πρώτες ημέρες της επόμενης εβδομάδας, δηλαδή γύρω στις 25-26 Νοεμβρίου, και το οποίο δεν αποκλείεται να δώσει γενικευμένη κακοκαιρία στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας πριν ομαλοποιηθεί κάπως πιθανότατα ο καιρός από κει και μετά!

Θα υπάρχουν και νεότερες φυσικά αναρτήσεις και μέσα από τη σελίδα μου εδώ στο facebook αλλά και από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3, τα βράδια (Δευ-Παρ 21:45) καθώς σε κάθε περίπτωση η ακριβής πορεία θα καθορίσει την ένταση αλλά και την έκταση των καιρικών φαινόμενων, προκειμένου να ενημερώνεστε με τρέχουσες πληροφορίες για την καιρική εξέλιξη καθώς ο καιρός εδώ ΔΕΝ ΕΧΕΙ... ΩΡΑΡΙΟ και εσείς δεν θα πρέπει να χάνετε τον...καιρό σας ;)

Aν βρίσκετε την συγκεκριμένη ανάρτηση ενδιαφέρουσα, κοινοποιήστε τη αν δεν σας κάνει κόπο σε φίλους και γνωστούς!

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

Δείτε όσα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου για τον καιρό μέχρι το τέλος της εβδομάδας και την τάση για την επόμενη: