Καιρός Χριστούγεννα: Η πρώτη ενημέρωση του Σάκη Αρναούτογλου δεν είναι τόσο... χριστουγεννιάτικη!

Καιρός Χριστούγεννα: Η πρώτη ενημέρωση του Σάκη Αρναούτογλου δεν είναι τόσο... χριστουγεννιάτικη!

Δεν δείχνει διάθεση να... χειμωνιάσει για τα καλά ο καιρός και ο Σάκης Αρναούτογλου δίνει μια πρώτη αίσθηση για τα Χριστούγεννα...

 

Εδώ και καιρό σας έχουμε ενημερώσει για τη μακροπρόθεσμη τάση του καιρού που δεν εμφανίζει για τη χώρα μας ιδιαίτερες ψυχρές εισβολές μέχρι και την περίοδο λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Κάτι που επισημοποιει με την ενημέρωσή του ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Σάκης Αρναούτογλου για την πρώτη εικόνα για τον καιρό των Χριστουγέννων...

Φίλες και φίλοι! Οσον αφορά στην τάση του καιρού για τα Χριστούγεννα (που οπως είναι λογικο πολλοι από εσάς μου ζητάτε να αναφερθώ από τώρα,) θα σας έλεγα καταρχήν ότι είναι αρκετά νωρίς για να σας πω με βεβαιότητα κάτι συγκεκριμένο για εκείνες τις ημέρες. Με το που υπάρξει όμως κάποιο "χριστουγεννιάτικο" μετεο-νέο στον καιρό για τις ημέρες των Χριστουγέννων να'στε σίγουροι ότι θα το ανακοινώσω αμέσως, καθώς έως και περίπου τις 20 και κάτι του μηνός δεν διαφαίνεται να "χριστουγεννιάζει" καιρικά όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε μεγάλο τμήμα της Ευρώπης! Με τα σημερινά στοιχεία το αντίθετο θα έλεγα μάλιστα!
Παρακολουθώ όμως σε καθημερινή βάση τα μετεο-σενάρια για να δούμε αν θ' αλλάξει και τι θ' αλλάξει για εκείνη την περίοδο!

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου