Καιρός: Τίποτα το ιδιαίτερο μέχρι τα Χριστούγεννα... Η ανάλυση του Σάκη Αρναούτογλου (video)

Καιρός: Τίποτα το ιδιαίτερο μέχρι τα Χριστούγεννα... Η ανάλυση του Σάκη Αρναούτογλου (video)

Κλειδώνει η τάση για τον καιρό των Χριστουγέννων και όλα δείχνουν πως τίποτα το ιδιαίτερο από πλευράς φαινομένων, δεν θα απασχολήσει τη χώρα μας. Τι λέει ο Σάκης Αρναούτογλου...

Ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες και θερμοκρασίες που φτάνουν τους 20 βαθιμούς θα συνεχίσουν να επικρατούν στην Ελλάδα και τα επόμενα 24ωρα, ενώ για τις μέρες των Χριστουγέννων, μέχρι και τις 26 Δεκεμβρίου, δεν δείχνει διάθεση ο καιρός να... χειμωνιάσει.

Ο Σάκης Αρναούτογλου δίνει όλες τις λεπτομέρειες καταγράφοντας τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα.

Στο σχετικό μήνυμά του, στη σελίδα του στο Faceobook έγραψε:

- Η θερμοκρασία σε σχετικά υψηλά επίπεδα για την περίοδο που διανύουμε στις περισσότερες περιοχές έως και τα τέλη της εβδομάδας αλλά αυτό δεν αφορά όλες τις περιοχές και κυρίως κάποιες... πεδινές και παραθαλάσσιες!!! Μέσα σ' αυτές είναι και η Θεσσαλονίκη οπου μάλλον η συννεφιά και η σχετική ψύχρα θα είναι κυρίαρχες..

- Η εξέλιξη του καιρού έως και τα Χριστούγεννα πολύ γενικά: Πρόσκαιρες βροχές κατά τόπους κυρίως την Κυριακη και τη Δευτέρα σε συνδυασμό και με πρόσκαιρη ενίσχυση των ανέμων αλλά και σταδιακή βελτίωση από την Τρίτη με μικρά μόνο θερμοκρασιακά σκαμπανεβάσματα..

Δείτε αναλυτικά όσα λέει ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ για την εξέλιξη του καιρού μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αλλά και για τις μέρες των Χριστουγέννων στο βίντεο:

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.