Καιρός: Καμία ανατροπή στον καιρό για αρκετές μέρες ακόμα. Ξεκάθαρος ο Σάκης Αρναούτογλου...

Καιρός: Καμία ανατροπή στον καιρό για αρκετές μέρες ακόμα. Ξεκάθαρος ο Σάκης Αρναούτογλου...

Καμία ανατροπή δεν πρόκειται να παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας το επόμενο δεκαήμερο, με τον Σάκη Αρναούτογλου να ξεκαθαρίζει-όπως πάντα έγκαιρα και έγκυρα- τα καιρικά δεδομένα. 

Αναλυτικά όσα έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ:

Καμία ανατροπή στον καιρό για αρκετές ημέρες ακόμα οπως τονίζεται εδώ και πάνω απο ένα 10ήμερο στα δελτία καιρού της ΕΡΤ3!
(Ελπίζω να κρατήσουν τον τίτλο ως έχει εκείνοι που θα το αναμεταδώσουν)

Φίλες και φίλοι
Oπως σας ανέφερα και μέσα από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 ολο το τελευταίο δεκαήμερο, σύμφωνα και τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία δεν αναμένεται καμία ανατροπή στον καιρό για αρκετές ημέρες ακόμα ούτε από πλευράς βροχών (παρατεταμένη ανομβρία σε μεγάλο τμήμα της δυτικης και η ηπειρωτικής χώρας) αλλά ούτε και από πλευράς θερμοκρασίας η οποία θα σημειώσει κάποια πρόσκαιρη πτώση την ερχόμενη Παρασκευή στην Ανατολική όμως μόνο Ελλάδα.
Από τις 25-27 όμως του Γενάρη ο καιρός αναμένεται σταδιάκά να αρχίζει να μαλακώνει τα μεσημέρια στις περισσότερες περιοχές της χώρας με κάποια μικρή πιθανότητα για κάποιες τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά κυρίως το Σ/Κ 25-26/1 και ίσως λίγο περισσότερες και σε άλλα τμήματα της χώρας προς τα τέλη του μήνα που διανύουμε και στις αρχές του επόμενου χωρίς και πάλι τη θερμοκρασία να παρουσιάζει κάποια ιδιαίτερη μεταβολή!

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου