Καιρός: Καρέ - καρέ η επερχόμενη κακοκαιρία και η τάση εξέλιξης έως τις 10 Φλεβάρη (videos)

 Καιρός: Καρέ - καρέ η επερχόμενη κακοκαιρία και η τάση εξέλιξης έως τις 10 Φλεβάρη (videos)

Αλλη μια κακοκαιρία... εξπρές βρίσκεται προ των πυλών της χώρας και αναμένεται να προκαλέσει φαινόμενα βροχοπτώσεων (κυρίως) σε πολλές περιοχές, αν και μέχρι το βράδυ της Δευτέρας θα έχουν σταματήσει σχεδόν παντού.

Νέα διαταραχή, ικανή να προκαλέσει ξανά κάποια ασθενή -κατά βάση- φαινόμενα, αναμένεται την Πέμπτη, μόνο που αυτή τη φορά συνδυαζόμενη και με μικρή πτώση της θερμοκρασίας, δεν αποκλείεται να σημειωθούν και χιονοπτώσεις στα ορεινά της βόρειας, ίσως και της κεντρικής Ελλάδας.

Η τάση, πάντως, για το πρώτο δεκαήμερο του Φλεβάρη, με τα απογευματινά τρεξίματα των προγνωστικών καιρικών μοντέλων παραμένει αρκετά έως και πολύ αδιάφορη, δίχως -δηλαδή- κάτι το ιδιαίτερο από πλευράς πτώσης θερμοκρασίας, σε σημείο χρονικό τέτοιο που να μπορεί να έχει υψηλά ποσοστά επαλήθευσης.

Δείτε πώς θα κινηθούν οι αέριες μάζες πάνω από την Ευρώπη τις επόμενες μέρες, καθώς και τη μακροπρόθεσμη τάση μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Φλεβάρη.

Δείτε την κίνηση των βαρομετρικών συστημάτων πάνω από την Ελλάδα, την πορεία της κακοκαιρίας που βρίσκεται σε εξέλιξη και εκείνης που αναμένεται την Πέμπτη, επίσης με χαρακτηριστικά... εξπρές!!!

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.