Καιρός Πάσχα: Σε 48 ώρες θα φανεί η πορεία της ψυχρής εισβολής! Ενημέρωση Αρναούτογλου (vid)

Καιρός Πάσχα: Σε 48 ώρες θα φανεί η πορεία της ψυχρής εισβολής! Ενημέρωση Αρναούτογλου (vid)

Καιρός Πάσχα: Αισθητή βελτίωση παρουσιάζει ήδη ο καιρός, όμως ο Σάκης Αρναούτογλου εξακολουθεί να περιμένει να κλειδώσουν τα στοιχεία για τον καιρό της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα.

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ έχει ήδη προειδοποιήσει για το ενδεχόμενο πολύ ψυχρές αέριες μάζες από τη βόρεια Ευρώπη, να καταφέρουν τελικά να φτάσουν μέχρι και τη χώρα μας. Και τονίζει πως αυτό θα χρειαστεί ακόμη ένα 48ωρο, μέχρι να φανεί τελικά η ακριβής πορεία του ψύχους και αν καταφέρει να μπει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Σάκης Αρναούτογλου για τον καιρό της Μεγάλης Εβδομάδας

Ο καιρός έως και τη Δευτέρα..

Οπως σας ανέφερα και χθες, κατά την ταπεινή μου άποψη θα πρέπει να περιμένουμε κανά δυο ημέρες ακόμα μέχρι περίπου και την Πέμπτη-Παρασκευή 9-10 του μηνός, για να είμαστε σίγουροι, ότι οι πολύ ψυχρές αέριες μάζες στην βόρεια και κυρίως στην βορειοανατολική Ευρώπη κινούμενες νοτιότερα προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας, δεν θα επηρεάσουν τη χώρα μας προς τα μέσα της Μ. Εβδομαδας και μετά, καθώς θεωρώ ότι ολα τα σενάρια είναι πραγματικά ακόμα ανοιχτά και χρήζουν περαιτέρω μελέτης και προσοχής το επόμενο 48ωρο κυρίως για τη βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο όσον αφορά στο ψυχρό σενάριο!

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

Δείτε στο βίντεο το δελτίο του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό έως και τη Μεγάλη Δευτέρα...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.