Καιρός: Το φθινόπωρο... αργεί! Καρέ - καρέ η τάση έως τις 15 Σεπτεμβρίου

Καιρός: Το φθινόπωρο... αργεί! Καρέ - καρέ η τάση έως τις 15 Σεπτεμβρίου

Ζεστός και ξηρός (χωρίς βροχές) δείχνει να διατηρείται ο καιρός στην Ελλάδα μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου σύμφωνα με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία.

Η καιρική μακροπρόθεσμη τάση μόνο... φθινοπωρινή δεν είναι, αφού όλα δείχνουν πως από πλευράς φαινομένων δεν πρέπει να αναμένεται καμία γενικευμένη κακοκαιρία τουλάχιστον μέχρι και τις 10 Σεπτέμβρη, ενώ λίγες βροχές τοπικά, φαίνονται στον ορίζοντα από τις 13 και μετά. Φυσικά, στα βόρεια της χώρας και κυρίως στα ορεινά, θα συνεχιστούν τα τοπικά φαινόμενα αστάθειας με όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες, αλλά οργανωμένο σύστημα, ικανό να προκαλέσει γενικευμένη φθινοπωρινή κακοκαιρία δεν φαίνεται - ακόμα - στον ορίζοντα.

Και θερμοκρασιακά, από την άλλη πλευρά, ο καιρός θα διατηρηθεί ζεστός με τον υδράργυρο να σημειωνει τις επόμενες ημέρες μια μικρή πτώση, αλλά σε καμία περίπτωση να μην πέφτει σε επίπεδα κάτω των 30 βαθμών τις θερμές ώρες της μέρας, τουλάχιστον μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, ακόμα και στις 15 του μήνα φαίνεται πως θα υπάρχουν περιοχές της χώρας που θα έχουν θερμοκρασίες, κοντά ή και λίγο πάνω από τους 35 βαθμούς...

Δείτε στην ακόλουθη γκάλερι την εξέλιξη του καιρού στη χώρα μας από την Τετάρτη μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου, όπου είναι κάτι παραπάνω από εμφανής η απουσία βροχοπτώσεων στο σύνολο της επικράτειας.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Big Brother: Με το… καλησπέρα αποκαλυπτικά πλάνα – Χαμός στα social media (pics)

Εσείς πώς βάζετε τα μαχαιροπίρουνα στο πλυντήριο; - Ο σωστός τρόπος (photos)

Ήπιε τον καφέ και «πάγωσε» μ’ αυτό που βρήκε μέσα - Αηδίασε (video)