Καιρός: Είχε προειδοποιήσει έγκαιρα και για την Καρδίτσα ο Σάκης Αρναούτογλου...

Καιρός: Είχε προειδοποιήσει έγκαιρα και για την Καρδίτσα ο Σάκης Αρναούτογλου...

Καιρός: Από το απόγευμα της Παρασκευής είχε κάνει ειδική αναφορά και στην Καρδίτσα για τον κίνδυνο πλημμυρών ο Σάκης Αρναούτογλου. 

Μια προειδοποίηση που ήρθε σε συνέχεια προηγούμενων, μέσα από τα δελτία καιρού του Σάκη Αρναούτογλου, η οποία -προφανώς- και δεν εισακούστηκε από τους αρμόδιους φορείς, αφού αλήθεια είναι πως ο κρατικός μηχανισμός πιάστηκε... αδιάβαστος για την εκδήλωση των ακραίων φαινομένων στην Καρδίτσα, με ξεκάθαρη υπαιτιότητα της ΕΜΥ, που είναι και η απόλυτα υπεύθυνη για τη live παρακολούθηση της εξέλιξης των καιρικών φαινομένων και της κινητοποίησης, άνευ... ωραρίου, του κρατικού μηχανισμού και της πολιτικής προστασίας.

Αναλυτικά όσα έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ, παραθέτοντας και το σχετικό βίντεο όπου ξεκάθαρα προειδοποιεί για τον κίνδυνο στην περιοχή της Καρδίτσας.

«Και στο δελτίο ειδήσεων των 19:00 της ΕΡΤ3 αναφέρθηκε ακριβώς τι θα επακολουθούσε στην Καρδίτσα σε λίγες ώρες άλλα και το βασικότερο όλων, το γιατί!! (απόσπασμα στο βίντεο)

Φίλες και φίλοι, (κλείνοντας το θέμα εδώ για να μην σας κουράσω άλλο με τα σχόλια που προέκυψαν αν προβλέφθηκε έγκαιρα ή όχι η πλημμύρα στην Καρδίτσα,) κι επειδή πολλά χρόνια σας λέω ότι ο καιρός για μένα δεν έχει ωράριο και απλά είναι η ζωή μου, η ενημέρωση για την εξέλιξη της κακοκαιρίας που ξεκίνησε 36ώρες πριν με αναφορές μου για την πληγήσα περιοχή, συνεχίστηκε από το ξημέρωμα της Παρασκευής αλλά και μετά το δελτίο καιρού της ΕΡΤ3 των 17:00, στο δελτίο ειδήσεων των 19:00 της ΕΡΤ3 με τον Χρήστο Δάντση , όπου θα διαπιστώσετε από μόνοι σας ακούγοντας το απόσπασμα τι αναφέρω ειδικά για την περιοχή της Καρδίτσας λίγες ώρες πριν την πλημμύρα !!

Μπορεί η ΕΡΤ3 να είναι ένα "μικρό κανάλι" αλλά αυτό δεν μειώνει την αξία της στην ενημέρωση

Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξή σας στα μηνύματά σας! Καλημέρα και καλή και δημιουργική εβδομάδα!».

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου

Συνεχής ενημέρωση - Καιρός.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.