Καιρός: Σε περίοδο μεγάλου ενδιαφέροντος! Αρναούτογλου για βροχές και ψυχρή εισβολή

Καιρός: Σε περίοδο μεγάλου ενδιαφέροντος! Αρναούτογλου για βροχές και ψυχρή εισβολή

Καιρός: Σε μια περίοδο με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον μπαίνει η Ελλάδα όχι μόνο ελέω Lockdown, αλλά και για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στη χώρα μας.

Ο Σάκης Αρναούτογλου παρουσιάζει όλες τις εξελίξεις για τη μακρά περίοδο βροχοπτώσεων, όχι όμως για πολλές περιοχές της χώρας. Βροχές θα έχουμε και την Παρασκευή, αλλά και το Σαββατοκύριακο, με την Κρήτη να είναι και πάλι στο επίκεντρο, ενώ από τη Δευτέρα και κυρίως την Τρίτη θα μπουν περισσότερες περιοχές στο μέτωπο των βροχοπτώσεων που τοπικά θα είναι και ισχυρές.

Οσο για τη θερμοκρασία, θέλει προσοχή τις πολύ πρωινές ώρες, καθώς στα βόρεια της χώρας το κρύο θα είναι τσουχτερό με τον υδράργυρο να κινείται σε μονοψήφια νούμερα και στα ορεινά να πλησιάζει και το μηδέν. Το μεσημέρι, λόγω της επικράτησης πολύ ισχυρών βορείων ανέμων που θα φτάσουν τοπικά και τα 9 μποφόρ η θερμοκρασία δεν θα ξεπερνά τους 18 βαθμούς.

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ επανέλαβε και την τάση για την κάθοδο πολύ ψυχρών αερίων μαζών προς τα Βαλκάνια, κάτι που αναμένεται (αν επιβεβαιωθεί αυτή η τάση) να συμβεί στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Δείτε όσα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου για την εξέλιξη του καιρού στη χώρα μας μέχρι και τη Δευτέρα:

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μείωση ενοικίου 2020: Υποχρεωτικό «κούρεμα» 40% – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Ρόδι: Από ποιες παθήσεις προστατεύει η τακτική κατανάλωση (εικόνες)