Καιρός: Προειδοποίηση Αρναούτογλου για το Σαββατοκύριακο, όλα ανοικτά για ισχυρές χιονοπτώσεις

Καιρός: Προειδοποίηση Αρναούτογλου για το Σαββατοκύριακο, όλα ανοικτά για ισχυρές χιονοπτώσεις

Καιρός: Εκτακτη ενημέρωση από τον Σάκη Αρναούτογλου για το ενδεχόμενο να σημειωθούν ακόμα και ισχυρές χιονοπτώσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για τις περιοχές...

Σκοπός της ενημέρωσής του αυτής, καθώς τα προγνωστικά μοντέλα ακόμα δεν έχουν καταλήξει ως προς τα ακριβή χαρακτηριστικά και την πορεία του βαρομετρικού χαμηλού, το να καταστεί σαφές πως μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν περιοχές που θα επηρεαστούν από χιονοπτώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται τοπικά να είναι και ισχυρές. Τονίζει, μάλιστα, πως η εικόνα θα ξεκαθαρίσει την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά όσα τονίζει στην ενημέρωσή του ο Σάκης Αρναούτογλου για το τι μπορεί να συμβεί το Σαββατοκύριακο αναφορικά με τις χιονοπτώσεις και τη χαμηλή προγνωσιμότητα που υπάρχει ακόμα και σήμερα, μόλις 3 μέρες πριν...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Με μεγάλο ερωτηματικό ο καιρός του ερχόμενου Σαββατοκύριακου στη χώρα κυρίως όσον αφορά στις περιχές όπου θα σημειωθούν χιονοπτώσεις, καθώς το τσουχτερό κρύο είναι δεδομένο για τις περισσότερες περιοχές και κυρίως για την κεντρική και βόρεια Ελλάδα!

Φίλες και φίλοι δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σύγκριση με αυτά που είδατε χθες στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ 3 όσον αφορά στην εξέλιξη του καιρού μέχρι και την Παρασκευή, από πλευράς φαινομένων αλλά και από πλευράς θερμοκρασίας η οποία θα πέσει αισθητά μέχρι και την Κυριακή, για να παρουσιάσει σταδιακή άνοδο από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας!

Όμως κατά την ταπεινή μου άποψη η πρόγνωσιμότητα αν και λίγες μέρες πριν, παραμένει αρκετά χαμηλή όσον αφορά στο ποιες περιοχές, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, θα επηρεαστούν από χιονοπτώσεις οι οποίες κατά τόπους δεν αποκλείεται να έχουν και έντονο χαρακτήρα.

Τα σενάρια παραμένουν πολλά τόσο για τη Βόρεια όσο και για την κεντρική και νότια Ελλάδα! Θεωρώ λοιπόν πως θα πρέπει να περιμένουμε και τα στοιχεία της Πέμπτης 14/1 για να έχουμε μία καλύτερη και πιο συγκεκριμένη εικόνα όσον αφορά στην εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο!!

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου

Ψηφίστε κι εσείς για τον πιο δημοφιλή παίκτη από την ομάδα των Διασήμων.

Survivor Spoiler

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης

Φάρμα: Ονόματα - «βόμβα» - Ποιους διάσημους θα δούμε στο παιχνίδι