Καιρός: Πού θα χιονίσει τις επόμενες ώρες; Μας αποχαιρετά ο Λέανδρος

Καιρός: Πού θα χιονίσει τις επόμενες ώρες; Μας αποχαιρετά ο Λέανδρος

Καιρός: Ενα τελευταίο ξέσπασμα αναμένεται να κάνει ο «Λέανδρος» πριν βγει εκτός Ελλάδας και το τρίτο μέτωπο της κακοκαιρίας. Πού θα χιονίσει τις επόμενες ώρες;

Αναλυτικά όσα αναφέρει σε νέα ενημέρωσή του για την καιρική εξέλιξη το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών:

Σε εξέλιξη βρίσκεται τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 18/01 η τρίτη και τελευταία φάση της κακοκαιρίας "Λέανδρος", καθώς το βαρομετρικό χαμηλό εντοπίζεται πλέον στην Κρήτη. Από τις νυκτερινές ώρες και έως το ξημέρωμα, πυκνές χιονοπτώσεις εκδηλώθηκαν, όπως αναμενόταν, σε πολλές περιοχές της Πελοποννήσου με μεγάλα ύψη χιονιού να αναφέρονται στην Τρίπολη.

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr οι βροχές και οι καταιγίδες στα νότια νησιωτικά και παράκτια τμήματα και στην Κρήτη και οι χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές της ανατολικής και νότια χώρας, συμπεριλαμβανομένων τμημάτων των νομών Αττικής και Βοιωτίας, θα συνεχιστούν έως αργά το απόγευμα μειούμενες σε ένταση και έκταση.

Στους προγνωστικούς χάρτες που ακολουθούν φαίνεται η θέση του βαρομετρικού χαμηλού και τα φαινόμενα που αναμένεται να το συνοδεύσουν (βροχοπτώσεις/χιονοπτώσεις) κατά τα τρίωρα 11:00-14:00 και 14:00-17:00 της Δευτέρας 18/01.

Δείτε στην γκάλερι πού θα χιονίσει τις επόμενες ώρες σύμφωνα με τους χάρτες του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών:

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης

Δέκα έντομα που μπορούν να μας σκοτώσουν (video)

Survivor: Η απίστευτη αλλαγή των παικτών μέσα σε τρεις βδομάδες (vid)