Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση με εμμονή στα δυτικά και προσεχώς νέα ψυχρή εισβολή

Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση με εμμονή στα δυτικά και προσεχώς νέα ψυχρή εισβολή

Καιρός: Ανάλυση των τελευταίων προγνωστικών δεδομένων απ' τον Σάκη Αρναούτογλου, ο οποίος προειδοποιεί για την επερχόμενη επιδείνωση και την τάση για νέα κάθοδο ψυχρών αερίων μαζών από την ερχόμενη Τρίτη.

Τονίζει ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ πως ο καιρός θα εμφανίζει μια ιδιαίτερη εμμονή στη βορειοδυτική χώρα τα επόμενα 24ωρα με συνεχείς βροχές στα πεδινά και χιόνια στα πολύ ορεινά, επαναλαμβάνοντας και τον κίνδυνο απότομου λιώσιμου των χιονιών, άρα και της πιθανότητας εμφάνισης πλημμυρικών φαινομένων.

Παράλληλα, τονίζει πως το Σαββατοκύριακο η κακοκαιρία θα επεκταθεί σχεδόν σε όλη τη χώρα, ενώ προειδοποιεί πως από την Τρίτη το βράδυ αναμένεται και πάλι πτώση θερμοκρασίας, όχι στα επίπεδα εκείνης που προκάλεσε η προηγούμενη ψυχρή εισβολή, ενώ ακόμα δεν είναι δεδομένες οι περιοχές που θα σημειωθούν και πάλι χιονοπτώσεις, ίσως και σε χαμηλότερα υψόμετρα.

Δείτε στο βίντεο όσα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου για την εξέλιξη του καιρού και τη μακροπρόθεσμη τάση έως και τις πρώτες μέρες του Φλεβάρη.

Ψηφίστε εδώ για τον πιο δημοφιλή παίκτη από την ομάδα των Κόκκινων (πρώην Διάσημοι).

Ψηφίστε εδώ για τον πιο δημοφιλή παίκτη από την ομάδα των Μπλε (πρώην Μαχητές).

Κουίζ: Σε ποια ηλικία θα κάνεις το πρώτο σου παιδί;

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.