Καύσωνας: «Δυστυχώς, δεν μας εγκαταλείπει εύκολα»! Νέα προειδοποίηση Αρναούτογλου...

Καύσωνας: «Δυστυχώς, δεν μας εγκαταλείπει εύκολα»! Νέα προειδοποίηση Αρναούτογλου...

Καύσωνας: Νέα προειδοποίηση εξέδωσε ο Σάκης Αρναούτογλου για το κύμα ισχυρού καύσωνα που πλήττει τη χώρα, καθώς και τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία δεν δείχνουν σύντομη υποχώρησή του.

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ τονίζει πως δεν είναι αισιόδοξα τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία για το αν και πότε θα επανέλθει η θερμοκρασία σε φυσιολογικά, για την εποχή επίπεδα, μέσα στις επόμενες 10 ημέρες.

Αναλυτικά όσα τονίζει στη νέα του ενημέρωση για τον καύσωνα και την εμμονή του να χτυπά για πολλές μέρες τη χώρα μας, ο Σάκης Αρναούτογλου:

«Η βορειοαφρικανική ζέστη δυστυχώς δεν φαίνεται να μας εγκαταλείπει εύκολα και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα για το αν και πότε μέσα στις επόμενες 7 με 10 ημέρες θα επανέλθει η θερμοκρασία σε φυσιολογικά για την περίοδο που διανύουμε επίπεδα! Η κλιματική αλλαγή είναι πλέον κάτι παραπάνω απο γεγονός!»...

Δείτε την ανάλυση του Σάκη Αρναούτογλου για την πορεία του ισχυρού καύσωνα στην Ελλάδα έως και την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021: