Καιρός: Ερχεται με... άγριες διαθέσεις ο Σεπτέμβριος! Προειδοποίηση Μαρουσάκη (vid)

Καιρός: Ερχεται με... άγριες διαθέσεις ο Σεπτέμβριος! Προειδοποίηση Μαρουσάκη (vid)

Βροχές και καταιγίδες φέρνει με το καλημέρα ο Σεπτέμβριος και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης δίνει την τάση για τον καιρό των επόμενων αρκετών ημερών...

Η σημερινή ημέρα, πάντως, θα έχει βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας...

Οπως εξήγησε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, σήμερα Πέμπτη, η χώρα θα χωριστεί στα δύο με τις περιοχές που βρίσκονται ανατολικά της Πίνδου να έχουν ζέστη και όσες βρίσκονται στα δυτικά της και βορειότερα να έχουν βροχές και καταιγίδες.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης συνέχισε, λέγοντας ότι ο άστατος καιρός στα βόρεια-βορειοδυτικά οφείλεται στα διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά που βρίσκονται δυτικά της Ελλάδας προς την Ιταλία και κινούνται βορειοδυτικά στα Βαλκάνια.

Για τις επόμενες ημέρες εξήγησε ότι όσο πιο ανατολικά και νότια βρίσκεται κανείς τόσο πιο ζέστη θα υπάρχει με θερμοκρασίες έως και 37 βαθμούς Κελσίου λόγω των νοτιοδυτικών ανέμων που θα λειτουργούν ως καταβάτης και λίβας όπως θα κατέρχονται από την Πίνδο

Από τη νέα εβδομάδα ο καιρός, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, θα έχει πτώση της θερμοκρασίας με βοριάδες ενώ για τον νέο μήνα, τον Σεπτέμβριο, θα ξεκινήσει με ήπιες θερμοκρασίες αλλά φαίνεται να έρχεται με άγριες διαθέσεις, με βροχές και καταιγίδες λόγω των διαδοχικών βαρομετρικών χαμηλών.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest