Καιρός - Αρναούτογλου: Προσοχή στην Εύβοια - Πού θα χτυπήσουν ισχυρές καταιγίδες

Καιρός - Αρναούτογλου: Προσοχή στην Εύβοια - Πού θα χτυπήσουν ισχυρές καταιγίδες

Χειμώνα... θα θυμίζει ο καιρός την Τετάρτη (08/09), ενώ ιδιαίτερη προσοχή θέλει, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου στην περιοχή της Εύβοιας.

Το επόμενο εικοσιτετράωρο η θερμοκρασία θα πέσει στις περισσότερες ανατολικές και βόρειες περιοχές, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου. Θα υπάρξουν δε περιοχές με «αξιολογότατες», ίσως και πιο δυνατές, βροχοπτώσεις. Δυστυχώς οι περισσότερες βροχοπτώσεις αναμένεται να σημειωθούν στα βόρεια τμήματα της Εύβοιας (λόγω της καμένης γης, τα πλημμυρικά φαινόμενα είναι πολύ πιθανά).

Θα έχουμε λοιπόν αρκετά σύννεφα, πολύ περισσότερα απ’ ό,τι σήμερα, στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Οι βοριάδες θα παραμείνουν ενισχυμένοι, όχι τόσο ενισχυμένοι όσο ήταν την Τρίτη και γενικά θα έχει περισσότερη ψύχρα, κυρίως στα ορεινά - κεντρικά και τα βόρεια. Κατά διαστήματα μέσα στη μέρα, οι βροχές θα είναι πιο έντονες και είναι πιθανό να διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή.

Το πρωί, άστατος θα είναι ο καιρός στα δυτικά της Κρήτης, με βροχές, μπόρες και ίσως κάποιες τοπικές καταιγίδες. Στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας θα χτυπήσουν βροχές και μπόρες, με τις περισσότερες να πέφτουν: στο ύψος της ανατολική-βορειοανατολικής Στερεάς, από τη Μαγνησία, γύρω από τις Σποράδες, στα κεντρο-βόρεια τμήματα της Εύβοιας.

Προς το μεσημέρι, αυτές οι βροχές θα αρχίζουν να επηρεάζουν και τη Χαλκιδική και πιο τοπικά τα νοτιότερα τμήματα της υπόλοιπης Μακεδονίας και της Θράκης. Από το μεσημέρι κι έπειτα, η Πελοπόννησος, κυρίως η ορεινή, κεντρο-νότια, νοτιοδυτική και νοτιοανατολική θα έχουν βροχές και καταιγίδες - τοπικά πιθανότατα ισχυρές.

Καιρός: Θα βρέξει στην Αττική;

Στα πολύ βόρεια τμήματα της Αττικής, μέχρι και τη νοτιοανατολική Θεσσαλία και την βόρεια-βορειοανατολική Στερεά, κεντρο-βόρεια Εύβοια, Σποράδες, θα έχουμε βροχές ή και καταιγίδες, με τις περισσότερες να είναι δυστυχώς στα κεντρο-βόρεια τμήματα της Εύβοιας.

Όσο προχωράμε πιο αργά στο μεσημέρι, τα εν λόγω φαινόμενα θα ανεβαίνουν πιο ψηλά και θα επηρεάσουν την Κεντρική, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Τα φαινόμενα θα διατηρηθούν ως και τις βραδινές ώρες.

Άστατος θα είναι ο καιρός στην Αττική, όπου η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 20 ως τους 25 βαθμούς Κελσίου. Φθινοπωρινό θα είναι το σκηνικό στη Θεσσαλονίκη και γενικότερα στην Κεντρική Μακεδονία, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από τους 18 ως τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Big Brother Spoiler - Όλες οι ειδήσεις από το σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού»

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest