Καιρός - Αρναούτογλου: Κατρακυλά ο υδράργυρος την Παρασκευή (01/10) - Πού θα βρέξει

Καιρός - Αρναούτογλου: Κατρακυλά ο υδράργυρος την Παρασκευή (01/10) - Πού θα βρέξει

Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό της Παρασκευής (01/10)

Πέφτει κι άλλο ο υδράργυρος σε συγκεκριμένες περιοχές την Παρασκευή, όπως αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου, καθώς ο βοριάς θα παραμείνει ιδιαίτερα ενισχυμένος στην ανατολική Ελλάδα, κυρίως στο Αιγαίο αλλά και ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές. Θα υπάρχουν και πάλι όμως συννεφιές στις περιοχές όπου ήταν πυκνές χθες.

Αναλυτικά ο καιρός την Παρασκευή:

Τις πρωινές και τις προμεσημβρινές ώρες της Παρασκευής, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της δημόσιας τηλεόρασης, θα έχουμε πυκνά σύννεφα στη δυτική και στην κεντρική Μακεδονία και στις περισσότερες της Θεσσαλίας, ενώ συννεφιές -κατά διαστήματα πιο πυκνές- θα έχουμε και στα βόρεια-βορειοδυτικά, κυρίως ημιορεινά, τμήματα της Στερεάς, όπως στα ορεινότερα ανατολικά τμήματα της Αιτωλοακαρνανίας, της Φωκίδας, της Φθιώτιδας και της Ευρυτανίας. Σε αυτές τις περιοχές θα ψιχαλίσει ή θα βρέξει ασθενώς τοπικά και για λίγη ώρα.

Στη βόρεια-βορειοδυτική Κρήτη θα ψιχαλίσει ή θα βρέξει τοπικά και για λίγη ώρα.

Από το μεσημέρι μέχρι και το απόγευμα, τα φαινόμενα θα σταματήσουν σε όλες τις παραπάνω περιοχές, με εξαίρεση τους ορεινούς όγκους των βορειοδυτικών τμημάτων της ηπειρωτικής Ελλάδας, όπου αναμένεται να ψιχαλίσει ή να βρέξει τοπικά και για λίγο, αλλά με εξαίρεση και τη βόρεια-βορειοδυτική Κρήτη, όπου πάλι αναμένεται να ψιχαλίσει ή να βρέξει τοπικά και για λίγη ώρα.

Στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο θα πλησιάσουν βροχοσύννεφα, σύννεφα αστάθειας. Κυρίως στα ανοικτά, αλλά ίσως και στα παράκτια τμήματα της νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, θα έχουμε τοπικές μπόρες.

Τις βραδινές και τις νυχτερινές ώρες, τα φαινόμενα θα σταματήσουν και σε όλες τις παραπάνω περιοχές, ξανά με εξαίρεση τη βόρεια-βορειοδυτική Κρήτη, όπου πάλι αναμένεται να ψιχαλίσει ή να βρέξει τοπικά και για λίγη ώρα.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.