Καιρός: Νέα προειδοποίηση και έκκληση Αρναούτογλου για την επερχόμενη επικίνδυνη κακοκαιρία (vid)

Καιρός: Νέα προειδοποίηση και έκκληση Αρναούτογλου για την επερχόμενη επικίνδυνη κακοκαιρία (vid)

Καιρός: Νέα προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου για την επερχόμενο σοβαρή επιδείνωση των καιρικών συνθηκών και έκκληση στους Δήμους να μεριμνήσουν για τη σωστή συντήρηση φρεατίων και ρεμάτων.

Ο Σάκης Αρναούτογλου ξεκαθαρίζει πως θα είναι πολύ πιο έντονη η επερχόμενη κακοκαιρία, ενώ θα φέρει εκτός από πολλά νερά και τις πρώτες αξιόλογες χιονοπτώσεις.

Αναλυτικά όσα τονίζει ο Σάκης Αρναούτογλου στη νέα προειδοποίηση και την έκκληση που απευθύνει προς τους Δημάρχους:

«Πιο σοβαρή η επικείμενη επιδείνωση του καιρού προς τα μέσα της εβδομάδας που διανύουμε!

Έκκληση σε όλους τους Δήμους της χώρας τα επόμενα δύο 24ωρα για έλεγχο και προληπτικο καθαρισμο ρεμάτων,φρεατίων αλλά και για παρεμβάσεις στην κοίτη ποταμών για την αντιμετώπιση κινδύνων απέναντι σε πλημμυρικά φαινόμενα που ενδεχομένως να προκύψουν απο τις προς το παρόν απρόβλεπτης έντασης και διάρκειας αλλά εν δυνάμει επικίνδυνες βροχές και καταιγίδες που θέλουν και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία να εκδηλώνονται κυρίως κατά τη διάρκεια της Πέμπτης και της Παρασκευής 14-15 Οκτωβρίου σε αρκετές περιοχές της χώρας!

Για περισσότερες λεπτομέρειες μαζί και για τα υψόμετρα χιονοπτώσεων που αναμένονται στα βορειοδυτικά πολύ ορεινά τμήματα, στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ3 που μεταδίδεται καθημερινά ΔΕΥ-ΠΑΡ στις 16:45 και στις 22:45.