Καιρός: «Αρκετά δραστήρια η επερχόμενη διαταραχή»! Προειδοποίηση Αρναούτογλου

Καιρός: «Αρκετά δραστήρια η επερχόμενη διαταραχή»! Προειδοποίηση Αρναούτογλου

Καιρός: Εγκαιρα και μεθοδικά, για μια ακόμη φορά, ο Σάκης Αρναούτογλου δίνει πρώτος την τάση για νέο κύμα κακοκαιρίας το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ χαρακτηρίζει αρκετά δραστήρια τη νέα ατμοσφαιρική διαταραχή που αναμένεται να μας απασχολήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου για το σχηματισμό της επερχόμενης κακοκαιρίας που αναμένεται να απασχολήσει αρκετές περιοχές της χώρας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο:

Αρκετά.... "δραστήρια" δείχνει η νέα ατμοσφαιρική διαταραχή προς τα τέλη της εβδομάδας (23-24) Oκτωβρίου!!!

Φίλες και φίλοι, και τα πρωινά σημερινά στοιχεία επιμένουν για νέα αλλαγή του καιρού προς τα τέλη της εβδομάδας αρχικά κυρίως στη δυτική Ελλάδα!

Η τροχιά του βαρομετρικού χαμηλού όμως καθώς και το βάθος του, που δεν μπορούμε από τώρα να τα γνωρίζουμε με ακρίβεια, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην κατανομή αλλά και την ένταση των βροχών και των καταιγίδων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 23-24 Οκτωβρίου!

Λεπτομέρειες φυσικά θα υπάρξουν στα αναλυτικά 12λεπτα δελτία καιρού ΔΕΥ-ΠΑΡ 16:45 και 22:45 στην ΕΡΤ3

Όσον αφορά στο αν υπάρχουν επιπτώσεις του σε εξέλιξη φαινομένου «Λα Νίνια» στη χώρα μας ρίξτε μια ματιά στην ανάρτησή μου... https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/posts/421843659305334

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου