Καιρός - Αρναούτογλου: Έρχεται διήμερο βροχών, τι θα γίνει με την ψυχρή εισβολή; (vid)

Καιρός - Αρναούτογλου: Έρχεται διήμερο βροχών, τι θα γίνει με την ψυχρή εισβολή; (vid)

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το Σαββατοκύριακο και ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου, αναλύει τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα. 

«Μία νεφική μάζα από τη νοτιοδυτική Ελλάδα κατά τη διάρκεια της Κυριακής φαίνεται να κινείται από τα δυτικά - νοτιοδυτικά προς τα βόρεια - βορειοανατολικά και αυτή η συννεφιά θα δώσει βροχές και ίσως και κάποιες τοπικές καταιγίδες, κυρίως από το μεσημέρι και μετά, στα περισσότερα δυτικά τμήματα», τονίζει ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ.

Όπως υπογράμμισε ο Σάκης Αρναούτογλου δεν αποκλείεται να απλωθεί αυτή η βροχοφόρα συννεφιά και να φτάσουν από το απόγευμα προς το βράδυ κάποιες τοπικές βροχές στην ανατολική Πελοπόννησο, στην ανατολική Στερεά και στην Αττική.

Τέλος, όπως ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου, τα σύννεφα και τη Δευτέρα θα είναι πυκνά και αναμένονται περισσότερες τοπικές βροχές.

Όσο για την τάση εμφάνισης ψυχρής εισβολής στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, όλα παραμένουν ακόμα ανοικτά, καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει η ακριβής πορεία του ψυχρού μετώπου και το ποσό νότια θα φτάσει.

Δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου