Καιρός - Αρναούτογλου: Μπόρες σήμερα Πέμπτη - Πού θα βρέξει

Καιρός - Αρναούτογλου: Μπόρες σήμερα Πέμπτη - Πού θα βρέξει

Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη (18/11) - Η πρόγνωση από τον Σάκη Αρναούτογλου

Αρκετή συννεφιά θα έχουμε και το επόμενο 24ωρο η οποία θα δώσει κάποιες διάσπαρτες μπόρες και τοπικές καταιγίδες σε συγκεκριμένες περιοχές. Παράλληλα θα υπάρχουν μεγάλα ανοίγματα με ηλιοφάνεια σε αρκετές περιοχές και αρκετή ηλιοφάνεια από τις πρωινές ώρες σε άλλες. Οι άνεμοι θα παραμείνουν σχετικά εξασθενημένοι στις περισσότερες θαλάσσιες περιοχές της χώρας μας.

Στην Αττική το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας θα κυλήσει με ηλιοφάνεια και κάποιες αραιές συννεφιές, πρόσκαιρα αυξημένες μέχρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι πολύ εξασθενημένοι στα 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 7 εώς 17 βαθμούς Κελσίου.

Η Θεσσαλονίκη όπως και οι περισσότερες περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας θα έχει από νωρίς το πρωί ηλιοφάνεια, πάρα πολύ τοπικές ομίχλες μικρής διάρκειας, λίγα σύννεφα αραιά κατά βάση τα οποία κατά τη διάρκεια της ημέρας θα πυκνώσουν σε όλη τη κεντρική Μακεδονία. Στα ορεινά της Πέλλας, Πιερίας και Ημαθίας δεν αποκλείεται να ψιχαλίσει και να βρέξει για λίγο τοπικά. Εξασθενημένοι οι άνεμοι στα 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 7 εώς τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου: