Προσοχή! Καμπανάκι Αρναούτογλου για επικίνδυνη εμμονή του καιρού...

Προσοχή! Καμπανάκι Αρναούτογλου για επικίνδυνη εμμονή του καιρού...

Για επικίνδυνη εμμονή του καιρού με ισχυρές βροχοπτώσεις, ικανές να προκαλέσουν ακόμα και πλημμυρικά φαινόμενα και κατολισθήσεις στη δυτική Ελλάδα, προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ αναλύει τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα, καθώς από το απόγευμα του Σαββάτου αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού και από τα δυτικά.

Ο Σάκης Αρναούτογλου τονίζει πως θα υπάρχει εμμονή του καιρού με βροχοπτώσεις ισχυρές και καταιγίδες στη δυτική Ελλάδα έως και το βράδυ της Δευτέρας.

Οσο για την υπόλοιπη χώρα, αξίζει να σημειωθεί πως από το βράδυ της Δευτέρας, αναμένεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα πυκνές χιονοπτώσεις να σημειώνονται έως και τις πρωινές ώρες της Τρίτης και σε χαμηλότερα υψόμετρα, ίσως και λίγο κάτω από τα 1.000 μέτρα, στη βόρεια χώρα.

Δείτε στην γκάλερι τους προγνωστικούς χάρτες του Σάκη Αρναούτογλου για τις περιοχές που θα έχουν βροχές και χιονοπτώσεις έως και την Τετάρτη, ημέρα που αναμένεται πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού.

Δείτε στο βίντεο το δελτίο καιρού του Σάκη Αρναούτογλου:

Διαβάστε επίσης:

Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα από το Big Brother;