Καιρός: Πρόβλεψη για χιόνια από σήμερα, Δευτέρα

Καιρός: Πρόβλεψη για χιόνια από σήμερα, Δευτέρα

Καιρός: Στα «λευκά» αναμένεται να ντυθούν περιοχές της Ελλάδας από σήμερα.

Είτε σήμερα, Δευτέρα είτε την Τρίτη, δεν αποκλείεται να δούμε και χιόνια. Ο βροχερός καιρός θα διατηρηθεί έως και την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, ενώ με την παράλληλη πτώση της θερμοκρασίας χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και πρόσκαιρα στα ημιορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας.

Ο καιρός τη Δευτέρα

Τη Δευτέρα αναμένονται βροχές και πιθανές καταιγίδες στα δυτικά και στα βορειοανατολικά, ενώ από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα επεκταθούν στα ηπειρωτικά τμήματα και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Χιονοπτώσεις αναμένονται κυρίως στα βορειοδυτικά ορεινά με πτώση της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά, τα χιόνια δεν αποκλείεται να πέσουν πρόσκαιρα και σε χαμηλότερα υψόμετρα πάνω από τα 1.000-1.100 μέτρα σε περιοχές της Ηπείρου, της Δυτικής Μακεδονίας και της Δυτικής ΘεσσαλίαςΣτην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών τις μεσημβρινές ώρες και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17-18 βαθμούς.Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών τις μεσημβρινές ώρες και η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 9 έως 13-14 βαθμούς.