Προειδοποίηση Αρναούτογλου για ισχυρούς ανέμους σε όλη τη χώρα

Προειδοποίηση Αρναούτογλου για ισχυρούς ανέμους σε όλη τη χώρα
Intime News

Προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου για «δυνητικά επικίνδυνες ριπές ανέμων» - Τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη καιρού της ΕΡΤ

Προειδοποίηση για κακοκαιρία με «δυνητικά επικίνδυνες ριπές ανέμων» για σήμερα, Δευτέρα, και αύριο, Τρίτη, απηύθυνε ο Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτηση του στο Facebook δίνοντας και οδηγίες σε οδηγούς και πεζούς.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά για τις δυνητικά επικίνδυνες ριπές ανέμων «αρχικά από νότιες διευθύνσεις αναμένονται από αργά το βράδυ απόψε και αύριο Τρίτη από δυτικές - βορειοδυτικές διευθύνσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας!».

O Σάκης Αρναούτογλου, με αφορμή την πρόγνωση για τον καιρό των επόμενων ωρών, προτρέπει να αποφεύγεται το παρκάρισμα και η διέλευση κάτω από μεγάλα δέντρα και από περιοχές που μπορεί να αποκολληθούν ελαφριά αντικείμενα όπως γλάστρες, σπασμένα τζάμια κα.

Σημειώνει, επίσης, ότι τα φύλλα που έχουν πέσει από δέντρα σε βρεγμένο οδόστρωμα «το κάνουν να είναι τόσο ολισθηρό όσο και το χιόνι».

Ιδιαίτερη προσοχή ζητά ο Σάκης Αρναούτογλου από τους μοτοσικλετιστές καλώντας τους να είναι προετοιμασμένοι για «ισχυρές ριπές ανέμου σε ανοιχτές τοποθεσίες όπως πάνω σε γέφυρες».

Όσον αφορά, δε, τους οδηγούς ο Σάκης Αρναούτογλου σημειώνει ότι θα πρέπει να κρατούν γερά το τιμόνι σε περίπτωση προσπέρασης φορτηγών ή λεωφορείων αλλά και να αποφεύγουν μεγάλα φορτία στις οροφές των οχημάτων τους.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.