Καιρός - Προειδοποίηση Μαρουσάκη: «Προσοχή τις επόμενες ώρες»

Καιρός - Προειδοποίηση Μαρουσάκη: «Προσοχή τις επόμενες ώρες»

Καιρός: Κακοκαιρία θα επικρατήσει στη χώρα τις επόμενες δύο ώρες με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη να επιστεί την προσοχή μας για τις επόμενες ώρες στην Αττική κυρίως.

Δείτε στο βίντεο την πρωινή πρόγνωση του μετεωρολόγου του Open, ο οποίος αναλύει τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων και τις περιοχές που θα έχοηυν ισχυρές καταιγίδες:

«ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ», επισημαίνει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, σε δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.

«Οι ισχυρές καταιγίδες που εκδηλώνονται ήδη στη δυτική Ελλάδα τις επόμενες ώρες θα μετατοπιστούν ανατολικά επηρεάζοντας κι άλλες περιοχές της χώρας μας όπως τη Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο, την Εύβοια, τα βορειοανατολικά ηπειρωτικά αλλά και το μεγαλύτερο μέρος του Αιγαίου πελάγους», προσθέτει.

«Στο επισυναπτόμενο βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία των βροχοπτώσεων ανά τρεις ώρες και μέχρι και αύριο το βράδυ. Στο κάτω μέρος του χάρτη υπάρχει χρωματική κλίμακα όπου όσο πιο σκούρα είναι τα χρώματα τόσο πιο έντονα φαινόμενα αναμένουμε», υπογραμμίζει ο κ. Μαρουσάκης.

«Μεγάλη προσοχή και στην Αττική όπου μέσα στη νύχτα θα εκδηλωθούν ισχυρές καταιγίδες», καταλήγει ο μετεωρολόγος.