Αρναούτογλου για χιόνια τις επόμενες ώρες και τάση για... «λευκά» Χριστούγεννα (vid)

Αρναούτογλου για χιόνια τις επόμενες ώρες και τάση για... «λευκά» Χριστούγεννα (vid)

Προσοχή! Πού θα χιονίσει τις επόμενες ώρες. Ενημέρωση του Σάκη Αρναούτογλου και ανάλυση της τάσης για τον καιρό των Χριστουγέννων...

Επιδείνωση θα παρουσιάσει τις επόμενες ώρες ο καιρός στην ανατολική χώρα, με βροχές στα πεδινά και χιόνια σε ορεινά και ημιορεινά της βόρειας χώρας. Ο Σάκης Αρναούτογλου αναλύει τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα, με περιοχές της ανατολικής, κεντρικής και βορειοανατολικής χώρας να έχουν φαινόμενα, βροχών στα πεδινά και χιονοπτώσεων στα ορεινά και ημιορεινά τμήματά τους.

Σε ό,τι αφορά στην Εύβοια, οι χιονοπτώσεις θα είναι πυκνές πάνω από τα 900 μέτρα, ενώ δεν θα λείψουν και οι τοπικές καταιγίδες στα πεδινά.

Δείτε στην γκάλερι τους προγνωστικούς χάρτες του Σάκη Αρναούτογλου με τις περιοχές που θα έχουν χιονοπτώσεις και τα υψόμετρα...

60-40 οι πιθανότητες για λευκά Χριστούγεννα...

Ο Σάκης Αρναούτογλου δίνει και μια πρώτη εκτίμηση για την τάση επικράτησης ψυχρού καιρού έως και τα Χριστούγεννα, τονίζοντας μάλιστα πως είναι 60-40 σήμερα το ποσοστό για να κάνουν κάποιες περιοχές της χώρας μας, λευκά Χριστούγεννα.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.