Σ' αυτές τις περιοχές θα χιονίσει το Σαββατοκύριακο! Ανάλυση Αρναούτογλου (vid)

Σ' αυτές τις περιοχές θα χιονίσει το Σαββατοκύριακο! Ανάλυση Αρναούτογλου (vid)

Τις περιοχές που θα έχουν χιονοπτώσεις από το βράδυ της Παρασκευής και κυρίως κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, καταγράφει με κάθε υψομετρική λεπτομέρεια, ο Σάκης Αρναούτογλου.

Εύβοια και Στερεά Ελλάδα θα είναι σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία οι μεγάλοι... κερδισμένοι από πλευράς φαινομένων χιονοπτώσεων με τα υψόμετρα ακόμα και στην Αττική να πέφτουν στα 300 μέτρα, κάτι που σημαίνει πως θα υπάρξουν ενδεχομένως και υπέρ βόρεια προάστια που θα δουν... άσπρη μέρα το Σάββατο.

Δείτε στην γκάλερι τους προγνωστικούς χάρτες του Σάκη Αρναούτογλου με την εξέλιξη του καιρού έως και την Τρίτη και τις περιοχές που θα ντυθούν στα λευκά κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν, σε πιο περιορισμένη έκταση και την Τρίτη:

Αρναούτογλου για τον καιρό των Χριστουγέννων...

Σε ό,τι αφορά στον καιρό των Χριστουγέννων, ο Σάκης Αρναούτογλου επιμένει πως σε ποσοστό 60-40 θα υπάρξουν περιοχές της βόρειας χώρας που θα κάνουν... λευκά Χριστούγεννα.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα λέει ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ για την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών στη χώρα μας έως και την ερχόμενη Τρίτη.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.