Πού θα χιονίσει στην Αθήνα το Σάββατο

Πού θα χιονίσει στην Αθήνα το Σάββατο

Πού θα χιονίσει αύριο, Σάββατο στην Αθήνα

Δεν θα συνεχιστεί η καλοκαιρία της Παρασκευής, το Σάββατο, όταν και αναμένουμε νέο γύρο χιονοπτώσεων στην Αττική. Οι προγνώσεις των μετεωρολόγων αναφέρουν πως το Σάββατο χιόνια θα δούμε ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς να υπάρξει, ωστόσο, χιονόστρωση.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο, μετά το μεσημέρι του Σαββάτου ο «Φίλιππος» θα δώσει ξανά τοπικά ισχυρές χιονοπτώσεις σε Χαλκιδική, ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια και ανατολική Στερεά.

«Θα χιονίσει ξανά με ένταση και σε περιοχές της βόρειας Αττικής. Κατά τη διάρκεια της Κυριακής θα σταματήσουν οι χιονοπτώσεις θα είναι ακόμα μια μέρα όμως με ισχυρό παγετό σε πολλές περιοχές στα κεντρικά και τα βόρεια», τόνιζει ο μετεωρολόγος.

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, αύριο Σάββατο αναμένεται επιδείνωση του καιρού με πυκνές χιονοπτώσεις που θα φτάσουν μέχρι και το κέντρο της Αθήνας με το κύμα τελικά να αποχωρεί την Κυριακή για να περιοριστεί στην περιοχή της Κρήτης.

Ο Σάκης Αρναούτογλου από τη μεριά του αναφέρει πως το Σάββατο από το ΒΔ Αιγαίο θα χαλάσει ο καιρός και θα έχουμε χιόνια στις Σέρρες, στην Χαλκιδική , στη Μαγνησία και στα ΒΔ της Θεσσαλίας. Στην Αττική, στη Βοιωτία, στην Εύβοια και στις Σποράδες θα έχουμε μετά το μεσημέρι νέες πυκνές χιονοπτώσεις μέχρι και τα ανατολικά της Πελοποννήσου.