Καιρός: Επικίνδυνες οι λασποβροχές! Νέα προειδοποίηση Αρναούτογλου...

Καιρός: Επικίνδυνες οι λασποβροχές! Νέα προειδοποίηση Αρναούτογλου...

Καιρός: Νέα προειδοποίηση εξέδωσε ο Σάκης Αρναούτογλου για τις λασποβροχές που θα σημειωθούν το Σάββατο το βράδυ σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Αναλυτικά η νέα προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου:

Λασποβροχές=Ολισθηρότητα και περιορισμένη ορατότητα.

Προσοχή!

Φίλες και φίλοι: Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης λασποβροχών (χαρακτηριστικό του καιρού το Σάββατο το βράδυ σε νοτιο Ιόνιο, Πελοποννησο και Στερεά συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής και την Κυριακή κατά τόπους στα δυτικά αλλά κυρίως στα κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας) παρατηρείται αυξημένη ολισθηρότητα σε δρόμους αλλά και πεζοδρόμια, γεγονός που πρέπει να κάνει ιδιαίτερα προσεκτικούς τόσο τους οδηγούς όσο όμως και τους πεζούς.

Υπό αυτές τις συνθήκες η οδήγηση κυρίως τη νύχτα και όχι μόνο είναι επικίνδυνη, διότι η σκόνη που μεταφέρεται περιορίζει σημαντικά την ορατότητα σχηματίζοντας μάλιστα και πυκνές ομίχλες Ελέγχουμε την πίεση των ελαστικών.

Τα φθαρμένα ή με λάθος πιέσεις ελαστικά είναι σίγουρο ότι δεν αποδίδουν σε τέτοιες καιρικές συνθήκες. Επιβεβαιώνουμε ότι οι υαλοκαθαριστήρες μας λειτουργούν σωστά . Αντικαθιστούμε τα φθαρμένα μάκτρα και προσθέτουμε απιονισμένο νερό ή ειδικό καθαριστικό μίγμα στο ντεπόζιτο υγρού πλύσης.

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου