Εκτακτη προειδοποίηση Αρναούτογλου για επικίνδυνο κύμα καύσωνα στην Ευρώπη

Εκτακτη προειδοποίηση Αρναούτογλου για επικίνδυνο κύμα καύσωνα στην Ευρώπη

Εκτακτη προειδοποίηση εξέδωσε ο Σάκης Αρναούτογλου για την έλευση επικίνδυνου κύματος καύσωνα στην Ευρώπη, το οποίο θα φτάσει και στην Ελλάδα...

Για επικίνδυνο κύμα καύσωνα σε πολλές χώρες της δυτικής και κεντρικής Ευρώπης, προειδοποιεί με ανάρτησή του στο Facebook ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου.

Μάλιστα, όπως τονίζει, στη χώρα μας τα πλοκάμια του φαίνεται, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, ότι θα τα αισθανθούμε κυρίως κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαήμερου του Ιουλίου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

«Φίλες και φίλοι!

Επικίνδυνο, κυρίως για τις ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες, κύμα καύσωνα αναμένεται προς τα τέλη της εβδομάδας σε πολλές χώρες της δυτικής και κεντρικής Ευρώπης με πιθανότητα μάλιστα να καταρριφθούν και αρκετά ρεκόρ ζέστης!!

Στη χώρα μας τα πλοκάμια του φαίνεται, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, ότι θα τα αισθανθούμε κυρίως κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαήμερου του Ιουλίου καθώς μέχρι τότε η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε ευχάριστα για την εποχή επίπεδα στις περισσότερες περιοχές».

Δείτε την ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου: