Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Μετά τη ζέστη, νέα αστάθεια και πτώση θερμοκρασίας.

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Μετά τη ζέστη, νέα αστάθεια και πτώση θερμοκρασίας.

Νέα περίοδος έντονης αστάθειας και πτώση της θερμοκρασίας έως και 10 βαθμούς, θα ακολουθήσει το τριήμερο κύμα ζέστης. Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί...

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ δημοσιοποιεί τη νέα δεκαήμερη πρόγνωση για τις θερμοκρασίες στη χώρα μας. Αναλυτικά όσα έγραψε στη σελίδα του στο Facebook.

"Η μέση πορεία της μέγιστης θερμοκρασίας στη χώρα μας το επόμενο 10ήμερο με μια μόνο ματιά! Για να υπολογίστε με αρκετή ακρίβεια τη θερμοκρασία στην περιοχή σας διαβαστε προσεκτικά το κείμενο στο μετεώγραμμα σας παρακαλώ


Μετα το κύμα ζέστης του ερχόμενου τριήμερου, έντονη αστάθεια σε αρκετά μεγάλο τμήμα της χώρας αναμένεται από την ερχόμενη εβδομάδα όπου και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση της τάξεως των 9-10 βαθμών συγκριτικά με το ερχόμενο Σάββατο όπου και θα νιώσουμε την περισσότερη ζέστη!


Σημαντική θα είναι η εξασθένηση του μελτεμιού και πάλι από την ερχόμενη Δευτέρα 22/8 μέχρι και την Πέμπτη 25/8 με μικρή μόνο και πάλι ενίσχυση του από τις 26/8 και μετά!


Οσον αφορά στους χάρτες βροχής της επόμενης εβδομάδας θα υπάρξει ενημέρωση από εδώ και μέσα από τη σελίδα μου το συντομότερο δυνατό!


Για να μη χάνετε τον...καιρό σας.


Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου