Καιρός: Προσοχή τις επόμενες ώρες! Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου

Καιρός: Προσοχή τις επόμενες ώρες! Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου

Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες και η Δευτέρα θα έχει έντονα φαινόμενα σε πολλές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.

Ο Σάκης Αρναούτογλου εξέδωσε τη σχετική προειδοποίηση:

Προσοχή στα κατά τόπους έντονα καιρικά φαινόμενα την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου σε αρκετές περιοχές κυρίως της Μακεδονίας (συμπεριλαμβανομένης και της πόλης της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της νύχτας της Κυριακής προς τις πρωινές ώρες της Δευτέρας) αλλά και της Θεσσαλίας, και πιο τοπικά της βόρειας Στερεάς και της Πελοποννήσου ενώ ενίσχυση θα παρουσιάσουν οι βοριάδες στο Αιγαίο ρίχνοντας τη υδράργυρο κάτω από τους 30 βαθμούς Κελσίου στις περισσότερες περιοχές της χώρας εκτός από τα δυτικά!

ΟΜΩΣ:
Έντονα θα είναι τα θερμοκρασιακά σκαμπανευάσματα έως και τα μέσα του μήνα!
Λεπτομέρειες στα 12λεπτα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 και φυσικά εδώ στη σελίδα μου στο facebook, για να μη χάνετε τον...καιρό σας.Οσο πιο κοντά στις σκούρες κυρίως αποχρώσεις βρίσκεται η περιοχή που σας ενδιαφέρει τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες αλλά να είναι και ισχυρές, οπότε και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν και προβλήματα!!

Το ανοιχτό γαλάζιο υποδηλώνει μικρότερη εως πολύ μικρότερη αλλά υπαρκτή πιθανότητα για πολύ πιο τοπικά και σχετικα πιο εξασθενημένα φαινόμενα!

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου