Καιρός: Από τα 38άρια σήμερα και αύριο σε πασπάλα χιονιού μεσοβδόμαδα! Ενημέρωση Αρναούτογλου

Καιρός: Από τα 38άρια σήμερα και αύριο σε πασπάλα χιονιού μεσοβδόμαδα! Ενημέρωση Αρναούτογλου

Καιρός: Ανεβαίνει σε άκρως καλοκαιρινά επίπεδα σήμερα και το Σάββατο η θερμοκρασία, πέφτει σε καθαρά φθινοπωρινά από βδομάδα και ο Σάκης Αρναούτογλου τονίζει πως είναι πιθανό να πέσουν και τα πρώτα χιόνια στις κορυφές των βουνών της βόρειας χώρας.

O Σάκης Αρναούτογλου έδωσε νέα στοιχεία για την εξέλιξη του καιρού το προσεχές τριήμερο. Στο δελτίο του καιρού της ΕΡΤ ο έμπειρος προγνώστης τόνισε ότι από την Κυριακή θα αρχίσει από τα βορειοδυτικά η πτώση της θερμοκρασίας βαθμιαία, ενώ τη Δευτέρα και την Τρίτη η θερμοκρασία στα κεντρικά θα φτάσει κοντά στους 28 βαθμούς (από τα 37άρια του Σαββάτου).

Μάλιστα, την Τρίτη αναμένεται και άστατος καιρός στη δυτική Ελλάδα, όμως ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν και άλλες περιοχές της χώρας μέσα στην εβδομάδα επηρεαστούν από κάποια φαινόμενα.

Επιπλέον, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα ίσως να μην επηρεαστούν τόσο από την ψυχρή κατεβασιά η οποία αναμένεται να κρατήσει χαμηλά τη θερμοκρασία έως και τις 24 Σεπτεμβρίου.

Τέλος, ο Σάκης Αρναούτογλου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο οι κορυφές των βουνών στη βόρεια Ελλάδα να δουν το πρώτο «πασπάλισμα χιονιού».

Δείτε την πρόγνωση του έμπειρου προγνώστη καιρού της ΕΡΤ: