Καιρός: Προσοχή το Σαββατοκύριακο! Αυστηρή προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου

Καιρός: Προσοχή το Σαββατοκύριακο! Αυστηρή προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου

Καιρός: Εγκαιρα και φυσικά πριν από την ΕΜΥ, ο Σάκης Αρναούτογλου σπεύδει να προειδοποιήσει πολίτες και αρχές, για τον κίνδυνο πρόκλησης πλημμυρών το Σαββατοκύριακο από την έντονη, κατά τόπους, κακοκαιρία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην έκτακτη προειδοποίησή του για την κακοκαιρία του Σαββατοκύριακου ο Σάκης Αρναούτογλου, τονίζοντας πως θα πρέπει οι κατά τόπους αρχές, δήμοι κ.α. να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή.

«Σοβαρή κατά τόπους η επικείμενη επιδείνωση του καιρού το ερχόμενο Σαβ/κύριακο σύμφωνα και με τα σημερινά, πρωινά στοιχεία!

Έκκληση στους Δήμους της χώρας τα επόμενα δύο 24ωρα (Πέμπτη και Παρασκευή) οπου ο καιρός θα παραμείνει και καλός και ζεστός,για έλεγχο και προληπτικό καθαρισμό ρεμάτων,φρεατίων αλλά και για παρεμβάσεις στην κοίτη ποταμών για την αντιμετώπιση κινδύνων απέναντι σε πλημμυρικά φαινόμενα που ενδεχομένως να προκύψουν απο τις εν δυνάμει επικίνδυνες βροχές και καταιγίδες που θέλουν και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία να εκδηλώνονται κυρίως το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, (το Σάββατο αρχικά κυρίως στα δυτικά και την Κυριακή σε πολλές περιοχές της χώρας!).

Με αυτά τα δεδομένα, πέρα από τα αιφνίδια πλημμυρικά φαινόμενα, κίνδυνος υπάρχει και από τους ανέμους που συνήθως συνοδεύουν τις καταιγίδες ενώ πολύ ισχυροί νοτιάδες θα επικρατήσουν το Σάββατο στα δυτικά και την Κυριακή στην ανατολική Ελλάδα και κυρίως στο Αιγαίο και την Κρήτη!

Λεπτομέρειες και στα καθημερινά δελτία καιρού της ΕΡΤ3 ΔΕΥ-ΠΑΡ 16:45 & 22:00».

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.