Καιρός: Η πιθανή εξέλιξη το πρώτο 20ήμερο του Γενάρη από τον Αρναούτογλου

Καιρός: Η πιθανή εξέλιξη το πρώτο 20ήμερο του Γενάρη από τον Αρναούτογλου

Καιρός: Εδωσε στη δημοσιότητα ο Σάκης Αρναούτογλου την αναλογική του εκτίμηση για την εξέλιξη του καιρού κατά τη διάρκεια του πρώτου 20ημέρου του Ιανουαρίου.

Αναλυτικά όσα τονίζει στην αναλογική εκτίμησή του ο Σάκης Αρναούτογλου για την πιθανή εξέλιξη του καιρού στη χώρα μας, κατά το πρώτο 20ήμερο του Ιανουαρίου 2023:

Φίλες και φίλοι.. Παραθέτω τους χάρτες της αναλογικής για το πρώτο 20ήμερο του ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023 για να δούμε αν οι τρέχοντες δείκτες μαζί με το παρελθόν μπορεί να βοηθήσουν με κάποιον τρόπο όσον αφορά στη διαμορφωση των διατάξεων των βαρομετρικών συστημάτων χοντρικά το πρώτο 20ήμερο του Γενάρη με χρωματικές επεξηγήσεις έτσι ώστε να αποφευχθεί κάθε προσπάθεια παραπληροφόρησης από κάποια sites στα γραφόμενά μου.

Η αναλογική μέθοδος βασίζεται στη μελέτη και την ανάλυση των δεικτών της ταλάντωσης (Madden-Julian MJO) (http://www.bom.gov.au/climate/mjo/) που αποτελεί και το μεγαλύτερο στοιχείο της ενδοεποχιακής μεταβλητότητας στην τροπική ατμόσφαιρα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όπως όλες οι μακροχρόνιες εκτιμήσεις καιρού έτσι κι αυτή είναι ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΓΝΩΣΗ και ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ οπότε καλό θα είναι να ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ως βάση για προγραμματισμό εργασιών ή δραστηριοτήτων!

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.