Καιρός: Διόρθωσε την απρέπεια προς τον Αρναούτογλου ο Κολυδάς! «Τα ίδια λέμε»

Καιρός: Διόρθωσε την απρέπεια προς τον Αρναούτογλου ο Κολυδάς! «Τα ίδια λέμε»

Καιρός: Κανένας δεν κατάλαβε γιατί μπήκε ο Θοδωρής Κολυδάς να αμφισβητήσει μέσω Twitter την εκτίμηση του Σάκη Αρναούτογλου πως έρχεται κρύο και χιόνια και σε πεδινές περιοχές.

Με νέες αναρτήσεις του στο Twitter, ο διευθυντής της ΕΜΥ, ξεκαθάρισε πως καμία πρόθεση δεν είχε και δεν έχει να αντιπαρατεθεί με τον Σάκη Αρναούτογλου, τονίζοντας -μάλιστα- πως στην ουσία λένε τα ίδια για την προοπτική εξέλιξης του καιρού. Δεν δίνει καμία εξήγηση, όμως, για το «μην πιστεύετε κανέναν...»!

Δείτε το νέο ποστ του Θοδωρή Κολυδά στο Twitter

Αυτό που δεν εξηγεί, βέβαια, ο Θοδωρής Κολυδάς είναι το γιατί επέλεξε να βγει... επιθετικά στο αρχικό του μήνυμα, ζητώντας από το κοινό του να μην πιστεύει κανέναν, όταν ΕΙΔΙΚΑ, ο Σάκης Αρναούτογλου δεν έχει προκαλέσει ουδέποτε, αλλά -αλήθεια είναι- έχει πάρει ουκ ολίγες φορές το «σκαλπ» της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας στις προγνώσεις για την προοπτική εξέλιξης του καιρού στη χώρα μας.

Θυμηθείτε το αρχικό μήνυμα του Θοδωρή Κολυδά, το οποίο «έσκασε» αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της εκτίμησης του Σάκη Αρναούτογλου πως έρχεται κρύο και χιόνια (σ.σ. με την οποία σήμερα συμφωνεί -και πώς να διαφωνήσει- φυσικά ο διευθυντής της ΕΜΥ).

Εν κατακλείδι, οφείλει και μόνο εκ της θέσεώς του ο Θοδωρής Κολυδάς να είναι -σίγουρα- πιο προσεκτικός στις δημόσιες τοποθετήσεις του, ειδικά απέναντι στον Σάκη Αρναούτογλου, οποίος ουδέποτε έχει δηλώσει μετεωρολόγος, αλλά προγνώστης καιρού (σ.σ. άρα καμία ουσία δεν έχει και ο σημερινός διαχωρισμός σε παρουσιαστές και μετεωρολόγους) και σίγουρα θα έχει μια ιδιαίτερη αξία να φροντίσει τα του... οίκου του, δηλαδή της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ξεκινώντας -έστω- από τα πιο απλά, κάνοντας μια παρέμβαση προς τον κ. Πιερρακάκη για τον εκσυγχρονισμό της ιστοσελίδας της ΕΜΥ που αν και έχουμε φτάσει στο 2023, εξακολουθεί να είναι στον αέρα χωρίς πρωτόκολλο ασφαλείας...

Και ένα redirect - ανακατεύθυνσης url από το hnms.gr προς το emy.gr δεν θα ήταν κακό...

Καλημέρα σας...