Κέρδη για νικητές σε ΣΚΟΡ 6 και ΣΚΟΡ 3 τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

Εντυπωσιακοί ο ΤΖΟΫΡΕΜΙ (IRE) στην κούρσα των 1.100 μέτρων, ο ΑΪΛΑΝΤ ΛΑΚ (GB) στη 2η νίκη του και ο ΔΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (GR) στην τελευταία ιπποδρομία.

Πολλούς νικητές στο ΣΚΟΡ 6 και ΣΚΟΡ 3 επιφύλασσε η χθεσινή ιπποδρομιακή συγκέντρωση στο Markopoulo Park. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν 13 νικήτριες στήλες στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 1.098 ευρώ καθώς και 4 νικήτριες στήλες στο ΣΚΟΡ 3 που κέρδισαν από 629,71 ευρώ.


Ο  ΤΖΟΫΡΕΜΙ (IRE) τερμάτισε πρώτος στην ιπποδρομία που διεξήχθη στην απόσταση των 1.100 μέτρων. Ο εκπρόσωπος της Μαρία Αγγουρά κέρδισε την 1η νίκη της καριέρας του με αναβάτη τον Κωνσταντίνο Καποδίστρια και προπονητή τον Χάρη Χαραλάμπους.

Τη 2η νίκη του σημείωσε ο ΑΪΛΑΝΤ ΛΑΚ (GB) στην 6η ιπποδρομία. Ιδιοκτησίας Σταύρου Μπουρίκου ο 3ετής αρσενικός ίππος προπονείται από τον Χρήστο Σταύρου και στη χθεσινή του επικράτηση τον οδήγησε ο αναβάτης Κωνσταντίνος Καποδίστριας.

Δείτε το βίντεο από την 7η ιπποδρομία:

YouTube video player

Ο ΔΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή άφιξη στην τελευταία ιπποδρομία.  Ιδιοκτησίας Σταύλων Ippotrust, ο 4ετης καθαρόαιμος, ελληνικής ιπποπαραγωγής, προπονείται από την Ειρήνη Κεράτσα και στη σέλα του για ακόμη μία φορά βρέθηκε ο αναβάτης Εντιόν Τσέλα.

Νίκες για αναβάτες και προπονητές

Δύο νίκες πέτυχε ο Κύπριος αναβάτης Κωνσταντίνος Καποδίστριας ενώ από μία πήραν οι Κώστας Μαστοράκης, Μάριος Χριστοφής και Εντιόν Τσέλα.

Από πλευράς προπονητών ξεχώρισε με δύο νίκες ο Χάρης Χαραλάμπους ενώ από μια σημείωσαν οι Χρήστος Θεοδωράκης, Χρήστος Σταύρου και Ειρήνη Κεράτσα.

Exit mobile version