Το 10ήμερο των λαχείων στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Το 10ήμερο των λαχείων στα πρακτορεία ΟΠΑΠ
Το κατάστημα του Κλήμη Μιχαλαριά στου Ζωγράφου

Εκκίνηση για τη νέα έκδοση του Εθνικού - «Όλοι οι λήγοντες κερδίζουν» στην κλήρωση 26 του Λαϊκού

Στο Εθνικό και το Λαϊκό Λαχείο στρέφεται, αυτές τις ημέρες, το ενδιαφέρον των παικτών στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, αλλά και όσων προμηθεύονται τους λαχνούς τους από πλανόδιους λαχειοπώλες. Κι αυτό γιατί ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πρώτη κλήρωση της νέας έκδοσης του Εθνικού Λαχείου, ενώ στην κλήρωση 26 του Λαϊκού, την επόμενη εβδομάδα, όλοι οι λήγοντες κερδίζουν.

«Δουλεύουμε πολύ τα λαχεία στο κατάστημά μας. Το ενδιαφέρον των πελατών μας είναι έντονο τόσο για το Εθνικό όσο και για το Λαϊκό», δηλώνει ο Κλήμης Μιχαλαριάς, ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ με αριθμό 116686 στου Ζωγράφου, επιβεβαιώνοντας την αυξημένη ζήτηση για λαχνούς και των δύο παιχνιδιών.

Αντίστροφη μέτρηση για τις κληρώσεις του Εθνικού

Για το Εθνικό Λαχείο, η έκδοση 248 που ξεκινά την Τετάρτη 24 Ιουνίου, είναι η δεύτερη μέσα στο 2020. «Το Εθνικό Λαχείο έχει πιστό κοινό, που περίμενε με ανυπομονησία να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και να κυκλοφορήσει η νέα έκδοση», τονίζει ο κ. Μιχαλαριάς. Όπως εξηγεί: «Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τον προσωπικό τους αριθμό από οποιοδήποτε κατάστημα ΟΠΑΠ και με αυτόν να συμμετάσχουν σε όλες τις κληρώσεις της έκδοσης. Φυσικά, υπάρχει δυνατότητα να μπει κανείς στο παιχνίδι και κατά τη διάρκεια της έκδοσης. Επίσης, μπορεί να κρατήσει τον δικό του μοναδικό αριθμό και για όλες τις επόμενες εκδόσεις».

Η έκδοση 248 του Εθνικού Λαχείου θα ολοκληρωθεί στις 27 Αυγούστου 2020, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η τελευταία κλήρωση της σειράς. Το παιχνίδι θα μοιράσει και πάλι τον εγγυημένο λαχνό του 1.000.000 ευρώ, το έπαθλο των 100.000 ευρώ καθώς και πολλά ενδιάμεσα έπαθλα.

Κέρδη για όλες τις πεντάδες στο Λαϊκό

H 26η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου, θα αναδείξει μόνο νικητές, καθώς στη συγκεκριμένη κλήρωση όλοι οι λήγοντες κερδίζουν. Όπως σημειώνει ο Κλήμης Μιχαλαριάς «όποιο Λαϊκό Λαχείο και αν διαλέξει κανείς στη συγκεκριμένη κλήρωση, θα κερδίσει ένα ποσό. Ακόμη και αν δεν πετύχουν τον πρώτο ή τον δεύτερο λήγοντα, η κλήρωση θα μοιράσει σίγουρα κέρδη 5 ευρώ στην πεντάδα σε όλους τους παίκτες. Στα κέρδη που διεκδικούν οι παίκτες συμπεριλαμβάνονται το έπαθλο των 100.000 ευρώ καθώς και ο Μεγάλος Λαχνός».