«Μπαμπά μην φύγεις από το σπίτι - Αν με αγαπάς κάντο για μένα!» (photo)

«Μπαμπά μην φύγεις από το σπίτι - Αν με αγαπάς κάντο για μένα!» (photo)

Κορονοϊός: Το συγκινητικό γράμμα μίας Πατρινιάς στον πατέρα της που ΠΡΕΠΕΙ να γίνει μάθημα σε όλους

Την ώρα που τα μέτρα συνεχώς αυξάνονται για να σταματήσουμε -όσο μπορούμε- την εξάπλωση του Κορονοϊού στη χώρα μας, κάποιοι άνθρωποι βγαίνουν έξω για να πάνε στην εργασία τους και να κάνουν τις απαραίτητες δουλειές.

Ανάμεσα σε αυτούς δεν βρίσκονται μόνο υγιείς πολίτες αλλά και άνθρωποι που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και άτομα της οικογένειάς τους, προσπαθούν να τους πείσουν με κάθε τρόπο να προσέξουν και να μείνουν σπίτι.

Μία αναγνώστρια του dokari.gr, μας έστειλε το παρακάτω γράμμα που έγραψε στον πατέρα της ώστε να τον πείσει να κάτσει σπίτι. Οι γονείς της Ηλιάννας από την Πάτρα, ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και γνωρίζει πως βρίσκονται σε κίνδυνο ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Ο 70χρονος πατέρας της πάσχει από Αλτσχάιμερ, διαβήτη και έχει καρκίνο στον προστάτη, ενώ η 67χρονη μητέρα της έχει η άσθμα και αποφρακτική πνευμονοπάθεια. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, κανείς από τους δύο δεν πρέπει να βρίσκεται αυτές τις ημέρες εκτός σπιτιού, με αυτόν που φοβάται περισσότερο, να είναι ο πατέρας της, όπως μας ανέφερε η 25χρονη.

Γι’ αυτό το λόγο του έγραψε το παρακάτω γράμμα, ώστε να τον πείσει να παραμείνει σπίτι, στην περίπτωση όπου η ίδια βγει για τις απαραίτητες δουλειές του σπιτιού.

Ο λόγος που η Ηλιάννα μοιράστηκε μαζί μας αυτό το συγκινητικό γράμμα, είναι για να καταλάβουν όσοι περισσότεροι μπορούν, το πόσο κρίσιμη είναι η κατάσταση και πως όταν η Πολιτεία εννοεί να μείνουμε σπίτι, τότε ΠΡΕΠΕΙ να το κάνουμε. Πάνω από όλα όμως, πρέπει να φροντίζουμε τους ανθρώπους μας, ειδικά αν έχουν κάποιο πρόβλημα και να κάνουμε τα πάντα γι’ αυτούς ώστε να είναι ασφαλείς.

Σε ευχαριστούμε γι’ αυτό το μάθημα!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.