Κορονοϊός: Τρίτος νεκρός στην Ξάνθη - Πληροφορίες για άλλα 3 θύματα στην Ελλάδα

Κορονοϊός: Τρίτος νεκρός στην Ξάνθη - Πληροφορίες για άλλα 3 θύματα στην Ελλάδα

Κορονοϊός: Μεγαλώνει η θλιβερή λίστα των θυμάτων του φονικού ιού στη χώρα μας.

Ένας ηλικιωμένος άνδρας έχασε τη ζωή του τις τελευταίες ώρες, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στην Ελλάδα, σε 33.

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, πρόκειται για έναν άνδρα από τη Ξάνθη, ο οποίος νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Τρίτος νεκρός στην Ξάνθη

Ο άτυχος ηλικιωμένος από την Ξάνθη, είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και έχασε τη μάχη μέσα στη νύχτα. Πρόκειται για τον τρίτο θάνατο ασθενούς με κορονοϊό στην περιοχή της Ξάνθης. Είχαν προηγηθεί ένας ηλικιωμένος άνδρας από τον Εχίνο κι ένας 46χρονος στρατιωτικός από το Κουτσό.

Την ίδια στιγμή η λίστα των κρουσμάτων που καταγράφονται στην πόλη αυξάνεται, καθώς δύο ακόμη στρατιωτικοί βρέθηκαν θετικοί, σύμφωνα με το xanthinea.gr.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εχίνος βρίσκεται από την Τετάρτη (25/03) σε καθεστώς υψηλής καραντίνας, ενώ σε καραντίνα έχουν τεθεί και φοιτητές που έχουν επιστρέψει από την Τουρκία και φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο της Ξάνθης.

Πληροφορίες για δύο ακόμα νεκρούς

Την ίδια ώρα, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμα δύο ηλικιωμένοι, ένας νοσηλευόμενος στο «Σωτηρία» κι ένας νοσηλευόμενος στο «ΑΧΕΠΑ» της Θεσσαλονίκης, έχασαν τη μάχη για τη ζωή.

Πηγή: Newsbomb.gr