ΟΠΑΠ: Πότε ανοίγουν όλα τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Τι αλλάζει στην καθημερινότητα...

ΟΠΑΠ: Πότε ανοίγουν όλα τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Τι αλλάζει στην καθημερινότητα...

Με μια σημαντική αλλαγή ξεκινά και πάλι το επόμενο χρονικό διάστημα η λειτουργία των πρακτορείων ΟΠΑΠ...

Σύμφωνα με τις κυβερνητικές ανακοινώσεις, τα πρακτορεία ΟΠΑΠ αναμένεται να ανοίξουν και πάλι στις 11 Μαΐου. Αρχικά, ο κ. Παπαθανασης ανέφερε την 18η Μαΐου, όμως αυτό δεν ισχύει. Θα ισχύσει όμως μια σημαντική αλλαγή, καθώς απαγορεύονται οι πελάτες που συνήθιζαν να κάθονται εντός των καταστημάτων.

Κοινώς, θα γίνεται μόνο η κατάθεση των δελτίων μέχρι νέας ενημέρωσης, ενώ θα υπάρχουν περιορισμοί για άτομα ανά τετραγωνικά μέτρα, όπως σε όλα τα μαγαζιά.

Συγκεκριμένα δεν θα επιτρέπεται να υπάρχουν πελάτες καθίμενοι, ενώ για 20 τ.μ. θα επιτρέπονται τέσσερα άτομα. Έως 100 τ.μ κατάστημα θα επιτρέπονται οι 4 συν ένα άτομο ανά 15 τ.μ.

Σύμφωνα, πάντως, με νεότερες πληροφορίες αναμένονται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν διευκρινίσεις από την κυβερνητική πλευρά, για τον τρόπο λειτουργίας των πρακτορείων και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξαιρέσεις για εκείνα τα πρακτορεία που έχουν και εξωτερικούς χώρους, ώστε να μπορούν εκτός καταστήματος να λειτουργούν με τις προϋποθέσεις για την τήρηση των μέτρων και χώροι που θα μπορούν οι παίκτες των τυχερών παιχνιδιών να συμπληρώνουν τα δελτία τους και να παρακολουθούν την live εξέλιξη των κληρώσεων (βλ. ΚΙΝΟ).

Δεν διευκρινίστηκε από τις ανακοινώσεις του υφυπουργού ανάπτυξης, τι θα συμβεί με τα καταστήματα OPAP Play, τα οποία δεν θα ανοίξουν στις 11 Μαΐου μαζί με τα πρακτορεία, αλλά σε μεταγενέστερο χρόνο.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση: