Γλυφάδα: Αγνώριστη η παραλία - Πεντακάθαρη με νέα άμμο και ομπρέλες σε απόσταση (photos)

Γλυφάδα: Αγνώριστη η παραλία - Πεντακάθαρη με νέα άμμο και ομπρέλες σε απόσταση (photos)
Pixabay

Ο κορονοϊός… μεταμόρφωσε την παραλία της Γλυφάδας

Η πανδημία του κορονοϊού άλλαξε τη ζωή μας και φαίνεται πως ακόμα για κάποιο διάστημα θα συνεχίσουμε να ζούμε κάπως διαφορετικά.

Υπάρχουν όμως και κάποια θετικά μέσα σε αυτό το πρωτόγνωρο σκηνικό που ζούμε. Το καλοκαίρι πλησιάζει και ο κόσμος σίγουρα θα θελήσει να απολαύσει το μπάνιο του, όμως πρέπει να τηρηθούν οι αποστάσεις και τα μέτρα ασφαλείας.

Ένα καλό παράδειγμα που ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλοι, έδωσε ο δήμος Γλυφάδας. Ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάπου, μέσω της επίσημης σελίδας του στο facebook, έδειξε φωτογραφίες της ανανεωμένης παραλίας που είναι κυριολεκτικά αγνώριστη.

Ο δήμαρχος έγραψε χαρακτηριστικά: «Σαν κέντημα στην άμμο! Αυτό που βλέπετε είναι η παραλία της Γλυφάδας σήμερα. Μετά από πάρα πολλή δουλειά.

Νέα άμμος, ομπρέλες με αποστάσεις, αποδυτήρια, ντουζιέρες, παγκάκια - όλα στη θέση τους! Οι βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες παραλίες μας, ανοιχτές και ελεύθερες όπως πάντα, είναι πανέτοιμες να υποδεχθούν τους λουόμενους, με αυστηρούς πλέον κανόνες ασφαλείας και υγιεινής.

Ευχαριστώ τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Ακρίβο για τον συντονισμό και την προσπάθεια και τον Ζήσιμο Ζήζο για τις εξαιρετικές φωτογραφίες. Με όλη μας την αγάπη αλλά και την καθημερινή μας φροντίδα, σας περιμένουμε για τις πρώτες βουτιές στη Γλυφάδα μας».

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις