ΣΚΡΑΤΣ: Έξυσε το «10 ΤΟ ΚΑΛΟ» και κέρδισε αστρονομικό ποσό!

ΣΚΡΑΤΣ: Έξυσε το «10 ΤΟ ΚΑΛΟ» και κέρδισε αστρονομικό ποσό!

Απίστευτα κέρδη για έναν τυχερό!

Ένα τρομερό ποσό κέρδισε ένας παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ από την Βέροια, ο οποίος έξυσε ένα δελτίο από το παιχνίδι «10 ΤΟ ΚΑΛΟ» και είδε την τύχη του να αλλάζει άρδην! Βλέπετε, ο τυχερός παίκτης του διάσημου παιχνιδιού του ΟΠΑΠ αύξησε τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά 100 χιλιάδες ευρώ!

Παράλληλα, μεταξύ των μεγάλων τυχερών του ΣΚΡΑΤΣ για την προηγούμενη εβδομάδα είναι και τρεις παίκτες στην Αττική, που κέρδισαν από 10.000 ευρώ στα παιχνίδια «ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΕΦΤΑΡΙΑ», «ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΕΦΤΑΡΙΑ» και «ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ».

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Το ΣΚΡΑΤΣ μοιράζει καθημερινά κέρδη σε χιλιάδες νικητές. Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 3 έως τις 9 Αυγούστου 2020, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 2.512.051 ευρώ. Επίσης, ένας τυχερός στα Γιαννιτσά κέρδισε 5.000 ευρώ στο παιχνίδι «SUPER ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ», ενώ ένας άλλος παίκτης στον Γαλατά κέρδισε 2.000 ευρώ στο παιχνίδι «ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΕΦΤΑΡΙΑ». Επιπλέον, 43 παίκτες κέρδισαν την προηγούμενη εβδομάδα από 1.000 ευρώ ο καθένας.

Το ΣΚΡΑΤΣ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επάθλων για τους παίκτες, μεταξύ αυτών μεγάλα ποσά από 100.000 έως και 1.000.000 ευρώ. Στην γκάμα των παιχνιδιών προστέθηκε πρόσφατα το νέο παιχνίδι «SUPER ΣΚΡΑΤΣ 1.000.000€», αξίας 10 ευρώ, το οποίο προσφέρει 24 ευκαιρίες για κέρδη έως 1.000.000 ευρώ.

Το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα πρατήρια υγρών καυσίμων και σούπερ μάρκετ.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυτές τις επιφάνειες δεν πρέπει ποτέ να καθαρίζετε με χαρτί κουζίνας (photos)

Η οπτική ψευδαίσθηση που θα σας τρελάνει! Κινούνται τα φίδια; (photo)

Έτσι θα είναι οι νέες καμπίνες στα αεροπλάνα λόγω κορονοϊού (video)