«Δεν βλέπω, δεν ακούω, δεν μιλάω»: Φωτογράφιση με νόημα από Ελληνίδα makeup artist (pics)

«Δεν βλέπω, δεν ακούω, δεν μιλάω»: Φωτογράφιση με νόημα από Ελληνίδα makeup artist (pics)
Instagram: iliannavalsamaki

Για ακόμη μία φορά έκανε το… θαύμα της!

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο χώρο της στην Ελλάδα και το έχει αποδείξει με τις δημιουργίες της.

Η Ηλιάννα Βαλσαμάκη πολλές φορές παίρνει ιδέες από τα θέματα που απασχολούν τη κοινωνία μας και τα μετουσιώνει σε δημιουργίες που προκαλούν θαυμασμό.

Η νεαρή Πατρινιά έγινε γνωστή από τα υπέροχα body painting που έκανε με… άρωμα Ελλάδας, όμως αυτή τη φορά δεν ζωγράφισε το σώμα της, αλλά έβαψε (όπως ξέρει να κάνει με μοναδικό τρόπο) το πρόσωπό της και μπήκε στο ρόλο του μοντέλου.

Αυτή η φωτογράφιση έχει τίτλο «Δεν βλέπω, δεν ακούω, δεν μιλάω». Τα μάτια και το στόμα καλύπτει η μάσκα που πρέπει να φοράμε για να σταματήσει η εξάπλωση του κορονοϊού. Το στόμα καλύπτουν τα γάντια, ακόμα ένα απαραίτητο «εργαλείο» κατά του Covid-19. Στην τελευταία φωτό, η φαίνεται η απόγνωση όλων αυτών που ζούμε το 2020. Γιατί πέρα του κορονοϊού, έχουμε δει καταστροφές όπως στη Βηρυτό και πολλά ακόμα τραγικά γεγονότα.

Αυτη είναι η δική μας ερμηνεία αυτής της φωτογράφισης. Όπως μας είπε και η Ηλιάννα, ο καθένας μπορεί να δώσει τη δική του. Η ίδια πάντως, φρόντισε να αφήσει τα δικά της λόγια για κάθε φωτογραφία της.

Δείτε την εντυπωσιακή φωτογράφιση στην παρακάτω gallery αλλά και τη λεζάντα που συνοδεύει την κάθε μία, όπως τις ανάρτησε η Ηλιάννα Βαλσαμάκη με τη βοήθεια του fashion designer, Νικόλα Λάππα.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στην άκρη του μολυβιού βάζει αλουμινόχαρτο - Τρομερό κόλπο (video)

Νομίζετε πως βλέπετε κοπέλα στον πίνακα; Θα τρελαθείτε με την αλήθεια (video)

Άνοιξε το ψυγείο και έμεινε… παγωτό μ’ αυτό που είδε (photos)