Μύκονος: Θλιβερές εικόνες - Δείτε τι «ψάρεψαν» στα νερά της Μικρής Βενετίας (vid)

Μύκονος: Θλιβερές εικόνες - Δείτε τι «ψάρεψαν» στα νερά της Μικρής Βενετίας (vid)

Αν είναι δυνατόν... 

Η Μύκονος δεν είναι μόνο τα πάρτι και τα… λεφτά όπως πολλοί νομίζουν. Οι παραλίες της είναι εντυπωσιακές με νερά που θα ζήλευαν άλλα νησιά.

Παρ’ όλα αυτά φαίνεται πως κάποιοι δεν σέβονται κανέναν και τίποτα και νομίζουν πως αυτά τα νερά είναι… κάδοι σκουπιδιών.

Δεκάδες σκουπίδια από σαμπανιέρες, σωλήνες, ταψιά μέχρι τραπέζια «ψάρεψε» από το βυθό στη Μικρή Βενετία της Μυκόνου η εθελοντική ομάδα All For Blue.

Ο υποβρύχιος καθαρισμός στο πιο γραφικό και φωτογραφημένο σημείο του νησιού των Ανέμων έγινε στο πλαίσιο της δράσης #KeepMykonosBlue σε συνεργασία με την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Περιβάλλοντος, Παιδείας & Ανάπτυξης Μυκόνου και σε αυτόν συμμετείχαν πιστοποιημένοι δύτες αλλά και εθελοντές.

Μέχρι σήμερα ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός All For Blue, που έχει σαν επικεφαλής το πρώην μοντέλο Κατερίνα Τοπούζογλου, έχει μαζέψει πάνω από 200 τόνους απορρίμματα και περισσότερα από 224.000 αντικείμενα σε οργανωμένες δράσεις, γεγονός που τον καθιστά αξιέπαινο.

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Νάζος με την κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε στην Μικρή Βενετία και κατέγραψε πλάνα από τον καθαρισμό του βυθού της περιοχής.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτη απάντηση γυναίκας σε λεωφορείο που δεν φορούσε μάσκα (video)

Η Στέλλα Μιζεράκη… απογειώνει το Instagram με νέες φωτογραφίες της (pics)

Big Brother Live Streaming: Πώς θα δεις ζωντανά τι συμβαίνει στο σπίτι (vid)