Κορονοϊός: Παράταση των έκτακτων μέτρων σε καφετέριες, εστιατόρια, μπαρ στην Αττική

Κορονοϊός: Παράταση των έκτακτων μέτρων σε καφετέριες, εστιατόρια, μπαρ στην Αττική

Παράταση πήραν τα έκτακτα μέτρα στην Αττική, μαζί και το ωράριο για την εστίαση. Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες του κλάδου, καφετέριες, εστιατόρια και μπαρ θα συνεχίσουν να κλείνουν στις 12:00 το βράδυ.

Οι επαγγελματίες ζητούν να τερματιστεί το καθεστώς με το υποχρεωτικό λουκέτο στις 12 το βράδυ, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει για την ώρα. Το ωράριο παραμένει και η εστίαση κλείνει στις 12 το βράδυ.

Του περιορισμού εξαιρούνται οι υπηρεσίες delivery και take away, χωρίς πώληση αλκοόλ. Κανονικά λειτουργούν τα περίπτερα που μπορούν να πωλούν αλκοόλ και μετά τις 12.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως παρατείνονται τα μέτρα στις επιβαρυμένες περιοχές, ανάμεσα στις οποίες είναι και η Αττική.

Το έκτακτο μέτρο κατά του κορωνοϊού που αφορά στην απαγόρευση λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης και μπαρ μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, τέθηκε σε εφαρμογή στην Αττική, τη Δευτέρα (17/8) και παραμένει.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες μέρες έχει ξεκινήσει μια κουβέντα για εθελοντικό lockdown στην εστίαση.

Την κουβέντα άνοιξε η ΠΑΣΚΕΔΙ, ωστόσο δεν θα συμμετέχουν τα καταστήματα σε Αττική, Θεσσαλονίκη και σε άλλες μεγάλες πόλεις, καθώς περιμένουν τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού από τη ΔΕΘ.

Πηγή: Cnn.gr

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Εχει κάτι από φθινόπωρο η εβδομάδα! Η ανάλυση του Σάκη Αρναούτογλου...

«Έφαγε» πόρτα σε μουσείο λόγω του πληθωρικού μπούστου της (photos)

Έτσι θα εκμεταλλευτείτε το… τραπεζάκι της πίτσας βάζοντας το κινητό (video)